ilie_v Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Salve! Poate ca din titlu nu se intelege mare lucru, asa ca incerc sa fiu un pic mai explicit. Mi s-a intamplat sa se opreasca semnalul catre boxe la un CD player auto Pioneer (cred ca am activat din greseala functia MUTE, altfel nu imi explic). Cautand intr-un PDF cu "Operation Manual" specific mai multor aparate - DEH-3900MP, DEH-2920MP, DEH-2900MP, DEH-2900MPB nu am gasit despre functia MUTE decat ca: Silencieux Le son de cet appareil est coupé automatiquement dans les cas suivants : ! Quand un appel est effectué ou reçu sur un téléphone cellulaire connecté à cet appareil. ! Quand le guidage vocal est émis par un équipement de navigation Pioneer connecté à cet appareil. Le son est coupé, MUTE est affiché et aucun réglage audio n’est possible sauf le contrôle du volume. Le fonctionnement retourne à la normale quand la connexion téléphonique ou le guidage vocal est terminé. Tipul CD-ului meu nu permite preluarea apelului de la telefon in vreun fel, asa ca singura posibilitate ar fi dezactivarea functiei MUTE de la vreun buton, comanda pe care eu nu am gasit-o. In speranta ca voi gasi rezolvare va multumesc anticipat pentru sfaturi! Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 (edited) Ai un scurt pe una dintre boxe sau iesiri. PS: Bun titlu! Edited October 3, 2011 by Zmeul cel rau Link to comment
ilie_v Posted October 3, 2011 Author Share Posted October 3, 2011 Merci de sfat. PS: nu stiu cum de a aparut asa frumusete de titlu ) , daca poate corecta cineva, 10x. Link to comment
cristics Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 (edited) Ai un fir albastru care indeplineste functia descrisa mai sus si daca nu e izolat si atinge la masa, iti "taie" sunetul (valabila treaba si pe radio, nu doar pe CD) si pe afisaj apare mesajul "phone call". Daca acest fir e in regula, ai alta problema, dupa cum s-a spus mai sus. Din pacate, functia Mute (asa cum o stim, activata de un buton) nu este la Pioneer. Edited October 3, 2011 by cristics Link to comment
ilie_v Posted October 4, 2011 Author Share Posted October 4, 2011 Multam pentru raspunsuri - problema este de la o boxa spate stanga; acum functioneaza sunetul (cred totusi ca era o problema de conectica pe la fire). Link to comment
Recommended Posts