Ami Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Asadar, care sunt temerarii astazi? Link to comment
uskt2005 Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nu promit dar am sa incerc sa dau si eu o fuga pana la voi, ca azi merg sa-mi iau baiatu' acasa Link to comment
NFS Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Io nu garantez, da'ncerc s-ajung. Link to comment
Ami Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 @NFS - ia si catelu' cu tine. Link to comment
vipergtx Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Salutare , as veni si eu daca imi puteti spune unde este mai exact intalnirea. Stiu ca este la Sala Polivalenta dar nu stiu unde mai exact. Pe la ce ora veniti? Lasati va rog un nr de telefon la care sa pot suna in caz ca nu nimeresc . Link to comment
NFS Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 @NFS - ia si catelu' cu tine. Nu-i vorba de catel de data asta... da' azi face ala mic operatie de polipi. Asa ca... sa vad ce-o fi deseara. S"> Link to comment
big2shae Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 (edited) Venim si noi pe la vreo 9 si-un pic. @vipergtx vezi ca era o harta pe aici, dar daca ajungi si faci o tura de sala ne găseşti sigur. Sunt nişte proiectoare puternice care ne bat in figuri. Mergi pe aleea care înconjoară indeaproape sala ignorând indicatoarele cu roşu si alb. Edited October 6, 2011 by big2shae Link to comment
vipergtx Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Ok big2shae, mersi frumos pt indrumari. Acum spuneti care si la ce ora veniti , sa nu vin sa fac singur intalnirea de club Link to comment
big2shae Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Vino la 9 ca sigur găseşti pe cineva. Link to comment
vipergtx Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Imi cer scuze ca nu am putut veni azi dar am avut niste probleme la servici si a trebuit sa stau peste program. Dau tuturor un suc data viitoare care au venit azi . Sper sa nu fi fost prea multi Link to comment
big2shae Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Dau tuturor un suc data viitoare care au venit azi . Sper sa nu fi fost prea multi Stai liniştit că nu am fost mulţi, doar vreo 15 cei de la cieloclub si noi cei de la dwcc. Cred că toţi bem cola, dar am putea face o listă. Glumesc bineînţeles , bem bere fără alcool Pe săptămâna viitoare! "> Link to comment
uskt2005 Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Mii de scuze ca nu am mai ajuns ...pur si simplu nu s-a putut... Next Tine! "> Link to comment
daewoo Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 In Cluj se fac intalniri Daewoo-Chevrolet? Link to comment
VAXXi Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Tentative aici, dar nimic regulat si miscare slaba in general, conform ultimului mesaj din februarie 2011. Link to comment
Recommended Posts