Jump to content

Schimbare Bec Plafoniera

Recommended Posts

La "Renault Laguna 2003" pe care-o ai in profil ?

VAXXi, stiu in ce zona a forumului am postat.

daca pt tine nu era clar, e vorba de un Spark 0.8 din 2007

dar na, oamenii fac diferenta... multumesc mult de ajutor

pt un admin: pe acest forum nu se da warn la off-topic????

Edited by FootDeRoop

Oaaa...super. Vaxxi te intreaba la ce masina ( ca nu era deloc clar, in ciuda "zonei" ), tu modifici postul initial ca sa para complet, vine un coleg si sesizeaza pe drept username-ul de cacao pentru ca in final tot tu sa fii cu bazdagul in sus.

Tine-o tot cam asa !

Edited by Englishman

Clar era daca aveai profilul completat cum trebuie... Si daca lasai comentariile ulterior era si mai bine. Pentru a atrage atentia unui moderator/admin ai la dispozitie butonul Report, nu forumul.

Vezi ca "sticla" plafonierei are 2 locasuri unde bagi varful surubelnitei si o scoti. Astfel o sa ai acces la bec sa-l inlocuiesti.

multumiri lui Mircea.

completare, nu sunt posesor de spark, ajut doar pe cineva. dar aici nu e forum de ajutat oamenii e forum de subliniat greselile, tipic pt romani.

multumiri si celorlalti ca m-au ajutat sa inteleg calitatea membrilor acestui forum.

sper sa nu ma mai vedeti ever pe acest forum.

Edited by FootDeRoop

Esti foarte irascibil, si-mi place ca te preocupa calitatea forumului dand raport la aproape tot topicul pentru ca nu-ti convine ceva, dupa balacareala declansata in public. Daca mai ai nevoie de ajutor, astept un PM cu noul tau nickname, pentru ca asta de-l ai acum este vulgar si nu se-accepta. Daca nu, zi-mi ca sa inchid subiectul.

oamenii care se ajuta au comentarii constructive, vezi pe alte forumuri. dar na, aici o fi forum de balacareli. pt gresala "enorma" de a nu fi posesor de Spark poate merit pedeapsa cu inchisoarea. lol

poti sa-mi pui ce nick vrei tu, slabe sperante sa ma mai vezi pe aici vreodata.

spor la offtopic.

Edited by Salex
Citare inutila

Eu cred ca tu n-ai priceput sau nu vrei sa pricepi: nu s-a luat nimeni de tine, dar ai postat intr-o sectiune pentru 3 modele de masini fara sa aiba lumea habar despre ce masina e vorba, tu avand la profil un Renault. In plus, ignori regulamentu' cu abnegatie (pe langa faza cu nickname-ul). Oferta cu schimbarea lui ramane valabila momentan.

• 3 weeks later...
  • 3 years later...