FootDeRoop Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 (edited) primul pas: nu stiu sa dau jos plafoniera la un Spark 0.8 din 2007. ma poate ajuta cineva cu un sfat? Edited October 15, 2011 by FootDeRoop Link to comment
VAXXi Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 La "Renault Laguna 2003" pe care-o ai in profil ? Link to comment
big2shae Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Ce username interesant ai. Inspirat din BigFOOT? Link to comment
FootDeRoop Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 (edited) La "Renault Laguna 2003" pe care-o ai in profil ? VAXXi, stiu in ce zona a forumului am postat. daca pt tine nu era clar, e vorba de un Spark 0.8 din 2007 dar na, oamenii fac diferenta... multumesc mult de ajutor pt un admin: pe acest forum nu se da warn la off-topic???? Edited October 15, 2011 by FootDeRoop Link to comment
Englishman Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 (edited) Oaaa...super. Vaxxi te intreaba la ce masina ( ca nu era deloc clar, in ciuda "zonei" ), tu modifici postul initial ca sa para complet, vine un coleg si sesizeaza pe drept username-ul de cacao pentru ca in final tot tu sa fii cu bazdagul in sus. Tine-o tot cam asa ! Edited October 15, 2011 by Englishman Link to comment
Mircea Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Clar era daca aveai profilul completat cum trebuie... Si daca lasai comentariile ulterior era si mai bine. Pentru a atrage atentia unui moderator/admin ai la dispozitie butonul Report, nu forumul. Vezi ca "sticla" plafonierei are 2 locasuri unde bagi varful surubelnitei si o scoti. Astfel o sa ai acces la bec sa-l inlocuiesti. Link to comment
FootDeRoop Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 (edited) multumiri lui Mircea. completare, nu sunt posesor de spark, ajut doar pe cineva. dar aici nu e forum de ajutat oamenii e forum de subliniat greselile, tipic pt romani. multumiri si celorlalti ca m-au ajutat sa inteleg calitatea membrilor acestui forum. sper sa nu ma mai vedeti ever pe acest forum. Edited October 15, 2011 by FootDeRoop Link to comment
VAXXi Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Esti foarte irascibil, si-mi place ca te preocupa calitatea forumului dand raport la aproape tot topicul pentru ca nu-ti convine ceva, dupa balacareala declansata in public. Daca mai ai nevoie de ajutor, astept un PM cu noul tau nickname, pentru ca asta de-l ai acum este vulgar si nu se-accepta. Daca nu, zi-mi ca sa inchid subiectul. Link to comment
FootDeRoop Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 (edited) oamenii care se ajuta au comentarii constructive, vezi pe alte forumuri. dar na, aici o fi forum de balacareli. pt gresala "enorma" de a nu fi posesor de Spark poate merit pedeapsa cu inchisoarea. lol poti sa-mi pui ce nick vrei tu, slabe sperante sa ma mai vezi pe aici vreodata. spor la offtopic. Edited October 15, 2011 by Salex Citare inutila Link to comment
VAXXi Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Eu cred ca tu n-ai priceput sau nu vrei sa pricepi: nu s-a luat nimeni de tine, dar ai postat intr-o sectiune pentru 3 modele de masini fara sa aiba lumea habar despre ce masina e vorba, tu avand la profil un Renault. In plus, ignori regulamentu' cu abnegatie (pe langa faza cu nickname-ul). Oferta cu schimbarea lui ramane valabila momentan. Link to comment
FootDeRoop Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 imi cer mii de scuze ca am comis regretabila gresala de a nu mentiona de la inceput ca e vorba de Spark. apreciez comentariile voastre "constructive". si pentru ca sa nu va mai chinuiti cu schimbatul, hai sa stergem contul. Link to comment
MCojo Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Contul nu se va sterge, va ramane pentru posteritate ca sa vada si altii cum sunt primiti cei ca tine ce pretind ca "foot de roop"... masinile, ca altceva... Link to comment
marchizu Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Hahaha, ce tare asta cu "footderoop" masinile Link to comment
starsteel Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 (edited) Iar la un Aveo care e procedura....pe bajbaite parca am fanta pe o parte si alte 2 pe cealalta parte! Becul e tip baioneta? Edited October 19, 2015 by starsteel Link to comment
Recommended Posts