vrazvanc Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Ce 'mneseii ma-sii au facut astia? Iar au scumpit-o? B7 - 290 Lei, fata de 261 Lei cat am platit acum 6 luni?!? La Asirom. La urmatoarea, adica Cacarpatica e 363, pe bune? La Matiz... Link to comment
vrazvanc Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 + 80 lei, deci avem acum: B8 - 370 lei la ASIROM/6 luni... Imi vine sa nu mai fac nicio asigurare si sa merg asa. Si tot e bine, la GrouPANARAma e 540 de lei. Link to comment
florinellll Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 (edited) 25 ani 860 RON 6 luni Asirom B4 nu prea inteleg avand in vedere ca in urma cu 6 luni am dat 570 ron imi vine sa numai ii fac asigurare, este bataie de joc In urma cu 2 ani aveai 25 de ani Vad ca acum ai 45 ,ce ai mai imbatranit Te-am prins ocaua mica!! Edited July 5, 2016 by florinellll 1 Link to comment
trebor271074 Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 In urma cu 2 ani aveai 25 de ani Vad ca acum ai 45 ,ce ai mai imbatranit Te-am prins ocaua mica!! Omul traieste pe repede inainte... probabil ca intr-un an o sa moara! De batranete! Cred! Link to comment
Rafi Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 va distrati?? chiar nu stiu de ce a ramas setat asa dar in fine. macar sa apar in baza de date la asiguratori cu 45 ani :-D Link to comment
vieri Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Cine imi poate explica semnificatiile de pe cartea verde? Ma refer la faptul ca sunt tari care nu sunt in chenar, tari care sunt in chenar si tari care sunt in chenar si sunt taiate. Care este diferenta dintre cele trei? Link to comment
niki Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Pt tarile taiate asiguratorul nu plateste daunele produse de tine in tarile respective Link to comment
vieri Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Si diferenta dintre celelalte doua? Link to comment
niki Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Tarile care sunt cuprinse in chenarul mare si nu sunt delimitate- apartin zonei UE Restul sunt tari non UE Ce e taiat nu ai acoperire Ai si legenda pt mai multe lamuriri Link to comment
danc83 Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Salut, E prima oara cand imi fac asigurarea rca online aici https://www.cel.ro/rca-ieftin-asigurari-online/ Am primit polita in email, dar trebuie sa primesc si originalul prin curier. Aveti idee daca e ok sa circul cu polita printata, fara original? Curierii se misca destul de greu in ultimul timp. Multumesc Link to comment
mike.omega Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Teoretic da, practic nu. Daca ai un incident in perioada asta, va trebui sa prezinti (la politie/asigurari) exemplarul original. Daca te opreste nenea politistu, si e ingaduitor, trece cu vederea. Daca nu, nu Link to comment
Viktor Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 "Vei primi pe e-mail o copie a politei RCA pe care o poti folosi pana iti trimitem originalul". Ei asta spun. Logic, melitianu', ar trebui sa aibe la cunostinta de cum stau lucrurile cu asigurarile online. Ce nu am inteles eu, ce vrea sa insemne "pina iti trimitem originalul", o luna, doua, noua ... Nu au un termen in toate mintile? Link to comment
Geo_ZGA Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Daca ai un incident si te duci la politie, nici macar nu-ti trebuie rca-ul... doar sa dovedesti ca e valabil, nu esti obligat sa-l dai pagubitului. Daca te opreste politia, poti sa-i prezinti dovada printata, el poate verifica daca e valabila sau nu. Dar, daca e al dracu', poate sa-ti dea amenda... pe care o contesti si o castigi, dar pierzi timp. Link to comment
Viktor Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 "Al dracu"? Al dracu de prost tre sa fie tablagiu' de se incumeta a imparti amenzi pentru asa ceva, cind prezinti o dovada clara a unui Rca valabil. Si cam pe aceiasi unda ii al de-i semneaza procesul verbal . Eu unu m-as da pe ulita cu acea copie fara nici o retinere. Nu treci vama cu copie, in rest ... la mai mare ... Link to comment
Salex Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Personal nu car niciodata originalul asigurarii cu mine. Am o copie micsorata care incape in talon. Am avut parte de vreo 2 filtre si nici unul dintre agenti nu a avut nimic de comentat. Nu spun ca e OK si ca e conform cu legea insa o sa raman fidel solutiei. In felul asta nu risc deteriorarea originalului si, in cel mai rau caz, o sa contest o decizie a unui agent mai catolic decat Papa. In plus, sa nu uitam de CEDAM ! Link to comment
mike.omega Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 "Originalele" pot fi printate oricand din nou. Formularele sunt universale si de obicei cei care fac polite, le pastreaza in format electronic Link to comment
danc83 Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Se pare ca mai apar si vesti bune, nu doar scumpiri. Concurenta e singura cale sa scada tarifele rca. Euro Insurance DAC, compania irlandeza a intrat pe piata RCA Link to comment
Recommended Posts