Ami Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Eu o sa apar dupa ora 20.00. Pana atunci - la munca nu la intins mana!!! Link to comment
ileana Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 CONVOCATOR În conformitate cu prevederile Art.7) alin.(3) din Regulamentul şi ghidul de utilizare_ - Forumul Daewoo & Chevrolet Club, cu modificarile si completarile ulterioare, sunteţi convocat pentru a participa la şedinţa ordinara a Clubului, ce va avea loc la sediul Clubului - Polivalentei nr. 1, JOI 24.11.2011, ora 20.00 trecute, cu urmatoarea ordine de zi: 1. Proiect de Hotarare privind aprobarea achizionarii de produse alimentare si bauturi nonalcoolice, conform cerintelor vietii sportive a membrilor; 2. Proiect de Hotarare privind aprobarea atmosferei de buna dispozitie a punctului de lucru "Moments" 3. Diverse Link to comment
big2shae Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 CONVOCATOR În conformitate cu prevederile Art.7) alin.(3) din Regulamentul şi ghidul de utilizare_ - Forumul Daewoo & Chevrolet Club, cu modificarile si completarile ulterioare, sunteţi convocat pentru a participa la şedinţa ordinara a Clubului, ce va avea loc la sediul Clubului - Polivalentei nr. 1, JOI 24.11.2011, ora 20.00 trecute, cu urmatoarea ordine de zi: 1. Proiect de Hotarare privind aprobarea achizionarii de produse alimentare si bauturi nonalcoolice, conform cerintelor vietii sportive a membrilor; 2. Proiect de Hotarare privind aprobarea atmosferei de buna dispozitie a punctului de lucru "Moments" 3. Diverse Am semnat convocatorul . Link to comment
Ami Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 Imi asum ordinea e zi si propun, la randul meu, includerea unnui punct privind organizarea in detaliu a Marii Intalniti Nationale din weekendul 9 -11 decembrie... Link to comment
Mm_Alice Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Onoram cu prezenta, dar intarziem... Link to comment
Recommended Posts