tolin Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Daca codul avea "-11" in coada, atunci erau reglate la 1,1mm. Ai facut o alegere buna si la un pretz excelent. Link to comment
adriake Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Merge mult mai bine, raspunde mai bine la comenzi si akum cand am bagat si mol tempo plus 98 e super. 500k - 13,5 litri. Daca merge tot asha numai de acolo bag Link to comment
ga^dele Posted May 14, 2005 Author Share Posted May 14, 2005 YUP ...bujiile BOSCH sunt naspa rau...totul e de la buji...am trebuit sa mai las si masina o noapte in service sa vad ce are...o sa iau sfatul lui adriake si o sa ma duc sa iau 3 bujii NGK... ...sa vad daca mia zice ceva dupa aia..ca deja e stresanta treaba... ...electricianul de la daewo mi-a zis ca se confrunta foarte des cu problema bujiilor BOSCH ...dar nu au ce face, decat sa le inlocuiasca cu CHAMPION...si asta pe cheltuiala clientului Link to comment
adriake Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Eu sunt fdoarte multumit si de bujii si de mol tempo plus 98. Cam scumpa benzineta dar merge bine. Dupa ce o termin o sa incerc 98 de rompetrol si daca merge tot asha de bine atunci inseamna ca am gasit remediul - EURO 3 BENZINETA 98 (fara lukoil si OMV). Parerea mea Cel putin acum am facut 130 km cu benzineta de 98 si mai are pana sa treaca pe rezerva, deci 10 % nu ia . Mai am pragurile de 150 km (9%), 170 km(8%), 190 km(7%) si sper sa se aprinda becul de la benzina la 210 km (6,4% consumul normal cu benyineta de 95) Ca sa va iasa calculul precizez ca am bagat 13,5 litri de mol98 cand s-a aprins becul si ma voi uita la km atunci cand se aprinde din nou. Norok Link to comment
Recommended Posts