Jump to content

Secret Santa

ileana

Recommended Posts

Marimea este buna Mircea?

Aseara am dezvaluit mosii, findca toti eram curiosi.

S-au primit cadouri frumoase, mai toate cu tenta auto: masinute teleghidate sau facute manual din lemn, umerase ptr tetiera, pix cu suport sub forma de cutie de viteze, tricou cu inscriptia "Sa vina masinile la mine" (ghiciti cine l-a primit :D ), lopata cu coada sanatoasa de lemn, mouse in forma de masinuta galbena, parfum bun de dat la incheietura mainii cand te urci la volan, globulet facut manual de pus la oglinda masinii, esarfa, carti cu autograf, sticla de vin buna de baut cand te dai jos din masina, Mai sunt dar le-am uitat.

Multumesc mosului care a trimis copilei mele o carte scrisa chiar de el despre cum sa fii un bun crestin. Eu sunt mai pacatoasa de fel, asa ca invataturile din carte sunt binevenite. Inca o data ma bazez pe DWCC!

Cei care ati primit prin posta, nu va sfiiti sa va exprimati parerile.

Primul Secret Santa a fost un succes, cu siguranta il vom repeta!

Edited by ileana
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 11 months later...

Hai ca mai avem timp s-o facem si anul asta, daca ne miscam repede. Si chiar daca nu ne incadram in timp si intram in 2013, ideea a prins anul trecut si ar fi pacat s-o ratam.

Sa purcedem intai cu sfanta lista:

ileana

Eu m-as inscrie cu mult drag, dar ce fel de Mos e ala care vine peste 2 saptamani? Nu putem macar undeva intre Craciun si Revelion (27-30 dec)?

ileana
ami
senna
PEP`u
iulia

Daca mai este valabila treaba si prin posta/curier ma bag si eu, pt ca personal din pacate nu pot fi prezent.

ileana

ami

senna

PEP`u

iulia

alx

Mircea

uskt2005

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...