Jump to content

Recommended Posts

Salutare,va rog ajutati-ma deoarece eu nu mai inteleg mare lucru.Detin un Espero 1.8 care nu prea mi-a facut probleme...Am citit multe despre problemele cu pompa dce benzina si am ajuns intr-un impas; inainte cu doua zile am simtit in mers de vreo 2 ori ca masina s-a infranat in momentul in care acceleram dar am apasat pedala de acceleratie si si-a revenit...toate bune si frumoase pana astazi cand nu a mai mers deloc. Pompa este relativ noua, vreo 4000 km, am scos-o si am pus-o pe direct la curent si merge , se aude motorasul, apoi am pus` firul rosu` la borna + si se aude cum lucreaza dar cand ii dau cheie e moarta, nu face nimic nu se aude cum ca ar lucra; in fata se aude cum pompeaza in injectoare atunci cand pun firul rosu,dar cand pun contactul nu da niciun semn. Ce sa fac oameni buni? merita ca maine sa mai incerc sa pun furtunul in pompa si sa trag pana vine benzina atunci cand pun firul rosu lo borna +?

Nu imi explic de ce nu se aude nimic atunci cand pun contactul,iar cand pun firul rosu pompa merge, adica se aude cum lucreaza motorasul? e dezamorsata sau nu?

Un an nou fericit va doresc !!!!!

Edited by madicris
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...