Jump to content

Recommended Posts

salutare baieti si fete am o dilema vreau sa schimb jentile de fier pe care le am cu unele de ocazie pe care le-am gasit ieftine .mai precis jentile sunt de la o alfa romeo de 14"cu cauciucuri pirelli 165/70/81T,problema e ca se potrivesc pe butuc dar gaurile de la suruburi sunt de 12mm ca si cele de pe masina asa ca intra un pic presat ,pot sa le largesc putin ,si daca da e vreo problema ca masura nu e exact ca in cartea masinii 185/65 sau195/60.multam anticipat astept raspunsul vostru :osanale:

Pai nu e prea bine 165 fata de 185 . Aici pierzi 2 cm din latilea caucuicului. Va fi mai putin stabila pe viraje, la franare este posibil sa iti creasca distanta.

Gaurile trebuie sa fie 4x100.

Daca ai 120 si largesti si poate incepi sa cauti si inele de centrare = stai calm ca nu merita efortul.

Gaseste jenti 14 cu 4x100 si cauciucuri 185/65/14. Sau poate gasesti jenti pe 15 si atunci poti sa pui cauciucuri195 ( asa spune si constructorul daca te uiti in talon )

Si eu caut jenti pe 14 . Pe ale mele am pus acum cauciucurile de iarna si pentru la vara vreau un set nou de aliaj.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...