Jump to content

Recommended Posts

Am citit pe http://www.hidrogen-auto.ro/ despre funcţionarea cu hidrogen a motoarelor montate pe autoturisme. Fiind un preţ destul de rezonabil, comparabil cu instalaţiile GPL, am considerat a fi o alternativă de luat în calcul pentru reducerea cheltuielilor cu benzina. Cred că ar fi interesant să aflăm dacă din utilizatorii acestui forum are cineva montată o asemenea instalaţie şi care sunt beneficiile reale ale acesteia?

Nu a zis nimeni ca nu e asa, dar problema e de fizica elementara. Pentru a scoate cat de putin hidrogen ca sa se simta, trebuie niste curenti mult mai mari decat poate da alternatorul oricarei masini din lumea asta. Masina merge cu hidrogen, nu-i problema, dar in nici un caz preparat la bord, ori cu hidrogen lichid cum exista prin state deja, ori daca-ti iei tubul de hidrogen comprimat la bord, in nici un caz sa-l fabrici instant din apa cu porcaria aia din reclama.

Edited by argon
  • 2 weeks later...

Eu zic mai bine ca decat sa investesti in sistemul asta cu hidrogen iti montezi GPL pe masina consuma cu 1 sau 2 litri mai mult fata de benzina si iesi mai bine la bani datorita faptului ca GPL-ul este la jumatate de pret fata de benzina,dar asta nu trebuie sa va zic eu pentru ca deja stiti... ;)

Edited by Salex
  • 1 month later...