IONUT 23 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Vand Solenza din dotare,verde metalizat,2003,septembrie,50400km(cat de reali sunt,nu stiu,eu am luat-o la 47000),al doilea proprietar in carte,ITP-2013,asigurare valabila,servodirectie,proiectoare,mp3 Pioneer/stick,6 boxe,2 jbl,2 philips si 2 fabrica,.Am schimbat: -distributie/pompa apa -ulei motor/cutie/filtre -kit ambreiaj luk -amortizoare spate Monroe pe ulei -bieleta antiruliu -cheder haion -oale reparate Masina o am din iunie,cand doar ce i se schimbasera: -amortizoare fata -arcuri fata/spate -caseta directie -planetare -tobe cap-coada Modificari: -inchidere centralizata cu cheie briceag-2buc. -mp3 pioneer+2 boxe jbl/13 cm pe fata si 2 philips pe spate -leduri plafoniera,torpedou,portbagaj si sub scaune spre picioare pasageri spate -deschidere electrica portbagaj si din telecomanda -portbagaj antifonat si mochetat -avertizor lumini aprinse cielo(chime bell) -duze/stropitori parbriz de logan/pe capota -cheder capota motor -timonerie stergatoare modificata-2 stergatoare lama de 52 cm -becuri philips vision plus -chedere parbriz si luneta siliconate -cauciucuri de iarna -usi antifonate...si altele Masina este impecabila si merge ireprosabil,cu exceptia unei zgarieturi pe haion... PRET:2400 euro negociabil (nu am nevoie de pareri ale samsarilor cu loganurile de 2000/2500 euro,eu vand o masina exceptionala,pentru un upgrade) si fara taxa ca inca nu a intrat in vigoare Link to comment
MCojo Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 ... fara taxa ca inca nu a intrat in vigoare S-a promulgat... Link to comment
IONUT 23 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 Eram sigur...marea noastra problema a romanilor...de la "s-a promulgat'' pana la ''a plati'' mai e drum lung.Cititi tot articolul.Legea este in vigoare de la data introducerii sale in Monitorul Oficial,si seplica la 20 de zile dupa aceasta http://www.topgear.ro/stiri/a-fost-semnat-decretul-pentru-promulgarea-taxei-auto-2012 Link to comment
CieloFan Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Se va aplica in 3 zile de la publicarea in MO. Probabil luni se publica. Cititi textul de lege promulgat, nu top gear. Succes. (null) Link to comment
MCojo Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Succes la vanzare... in timpul care il mai ai... Link to comment
IONUT 23 Posted January 30, 2012 Author Share Posted January 30, 2012 Masina este impecabila...accept schimb doar cu cielo,dar sa fie intretinut.Exclus samsari!!!!!! Link to comment
IONUT 23 Posted September 25, 2012 Author Share Posted September 25, 2012 M-am hotarat din nou sa vand masina..pret nou 2150 euro S-au schimbat de curand bujiile,filtrele,uleiul,si masina a primit un mic polish Accept schimb cu Matiz doar cu AC,si sa fie ingrijit,plus diferenta din partea dumneavoastra Link to comment
IONUT 23 Posted October 5, 2012 Author Share Posted October 5, 2012 Pret nou 2100 negociabil,sau schimb cu Cielo sa Matiz ingrijite,si diferenta din partea dumneavoastra Masina este absolut impecabila..accept orice test la orice service.Va multumesc! Link to comment
Costi VLN Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Cielo plus diferenta la schimb? Link to comment
IONUT 23 Posted October 20, 2012 Author Share Posted October 20, 2012 Sincer...m-ar interesa,daca este vorba de cel din poza.Da-mi add pe mess si vorbim.Ti-am dat pm Link to comment
Costi VLN Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Frate,eu am ramas uimit ca ai dorii Cielo plus diferenta pe Solnita. )"> Despre asta era vorba. Nu mi-as da baba pe 2 d-astea d-ale tale. No ofence. Link to comment
IONUT 23 Posted October 23, 2012 Author Share Posted October 23, 2012 (edited) Pai si atunci de ce mai postezi daca nu te interesaza?...Sau testai piata...in fine...nu va inteleg..Ca si atitudine,parca ai cel putin S Classe.Eu iti apreciez sincer masina si munca pe care ai depus-o dar te-ai bagat aiurea in seama..O seara placuta!! Edited October 23, 2012 by IONUT 23 Link to comment
Recommended Posts