Jump to content

Need For Speed World

NFS

Recommended Posts

Te invit la o cursa diseara, mai pe noapte sa vedem ce poate lfa-ul ala.

Nu am mai intrat de ceva timp( cam de cand s-au scos tier-urile) dar gasesc eu ceva competitiv prin garajul ala :D

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 10/7/2012 at 3:03 PM, B 44 ZXN said:

mai conteaza culorile? cam ce ar trebui sa folosesc pentru LFA?

Eu zic ca mai conteaza. Adica eu simt diferenta intre o suspensie rosie si una albastra, de exemplu.

Pt LFA ar fi cam asa: Green Red Yellow Red Yellow Yellow

Hai ca acum daca tot nu mai exista tier-uri cred ca am si eu ceva piese de rearanjat pe la masini.

Poate fac ceva si cu handling-ul la lambo

Edited by Dj_Dark

Sunt slabe =)) , noi avem mai bune. 911gt3 rs-ul ala ar fi ceva in rest, nimic interesant :D .

PS :ontopic: LFA ala pare ceva de capul lui, din pacate nu am 2 milioane pe nici un user.

Edited by Dj_Dark

La update-ul de maine seara, noi masini IGC:

BMW M6 Coupé - asa si-asa, au fost si care mi-au pus probleme, dar nu-s prea populare, deci nu rup gura targului. Varianta decapotabila cred ca e mai buna.

Lancia Delta Integrale - so so, merge la clasa B, da' nu-i chiar king. Mai prin plutonul fruntas, pe-acolo...

2012 Ford Mustang Boss 302 - subtirel, de vara, nu recomand...

Vor fi retrase:

Corvette Z06, Lamborghini Gallardo 560 si Nissan 350Z (Z33)

N-aveai cine stie ce piese pe ea, altfel nu cred ca te faceam. Dar intr-adevar, e marfa masinuta. Excelenta pt clasele C si B. Dar uneori te descurci cu ea si contra masinilor de clasa A. A fost prima masina cu care am reusit in sfarsit sa bat si eu MR2-uri (nu numai pe al tau). Pana sa iau CLio, daca picam in cursa cu un MR2, n-aveam nici o sansa.

In alta ordine de idei, de ieri au bagat Drag mode, cum s-ar zice... "liniute". Nu e cine stie ce de capul lor, parerea mea, practic nu-ti pun la incercare decat maiestria in schimbarea vitezelor in zona verde, nici nu trebuie sa te uiti in alta parte decat la turometru... plus ca dureaza foarte putin o cursa, si te plictisesti pana incarca... dar e asa, o iesire din cotidian. Majoritatea il gasesc fun.

Edited by NFS

Daca vreti sa faceti liniute in single player... desi modul asta nu exista cand dai click pe-o cursa drag... faceti asa:

1 Deschideti harta

2 Click pe orice Open event care are si single mode

3 Click Join (si atat!)

4 Click pe DRAG-ul pe care vreti sa-l jucati. (apare iar meniul ala cu Join, dar nu mai dati click pe nimic)

5 Apasati " ] " - e shortcut-ul pt Single player mode.

6 Ati intrat. Acum nu mai stati cu zecile de secunde ca sa se incarce cursa.

Enjoy!

Edited by NFS

Dintre cele IGC, s-ar parea totusi ca Mustang Boss 2012 n-ar fi chiar asa prost cum mi s-a parut mie la inceput. Cel putin pt drag. Dar si in curse am intalnit cateva care se tineau bine.

Nu cred ca sunt setup-uri speciale pt drag. Cel mult, pui de-a valma piese cu acceleratie (albastre). Dar poti avea surprize, sa traga mai prost in treptele superioare, daca schimbi transmisia.

Eu as zice s-o lasi in configuratia recomandata si sa-i pui de la magazin 3 skilluri de acceleratie si 2 cu "zona verde" si aia e.

• 3 weeks later...

Asta seara e un nou patch.

Vor baga pe bani din joc:

Audi RS 4

Mazda RX-8

Aston Martin V12 Vantage

Cum ar zice francezu, RX-8 e highly recommended !!! E o minune de masina. Chiar imi pare rau c-o s-o aibe orice guţan.

Vor fi retrase Aston Martin DBS, Lexus IS F and the Audi TT RS Coupé.

Edited by NFS
  • 3 weeks later...

Miercuri a fost o noua rotatie de masini pe IGC.

S-au bagat:

Lamborghini Gallardo LP560 Spyder

Lexus IS300

Audi Quattro 20 V

Nu merita niciuna. Poate doar Audi-ul, nitel asa... e similar cu Lancia la performante, doar ca-i mai urat. Pt clasa B, merge, da' nu-i vreun king.

S-au scos:

Nissan 370Z (Z34)

BMW M3 GTR E46

Lexus IS350

Edited by NFS