VAXXi Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Dragi tovarasi forumisti, pentru a stoca manualele si celelalte materiale de interes pentru forum am decis infiintarea unui cont Dropbox. Dropbox este un serviciu care permite stocarea de fisiere pentru a fi accesate de oriunde, prin aplicatia lor (disponibila si pentru smartphone-uri) sau prin interfata web. Dropbox ofera 2 GB gratuit la abonare si un bonus de 250 MB pentru fiecare cont nou creat cu referinta la contul forumului (referral). Daca se aboneaza 32 de oameni, primim inca 8 GB de spatiu (limita maxima). Cine crede ca acest serviciu ii poate fi util (mie imi este), este rugat sa se aboneze prin linkul de mai jos ca sa ajute si la cresterea spatiului disponibil pentru forum. Si voi primiti inca 250 MB la abonare folosind acest link. http://db.tt/LD6ZvDdz Acum incarc ce manuale mai am prin calculator; linkurile din sectiunea de manuale vor fi actualizate si ele pe parcurs. Multumim pentru sprijin. Link to comment
NFS Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Facut si eu. Unde vad cat spatiu am disponibil, ca sa vad ca am facut corect? (adica sa vad daca am 2GB+ 250MB)? Link to comment
big2shae Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Făcut contul, doar că intru in account> referral status si nu apare decat că sunt "joined" dar fara vreun dwcc. E in regulă sau mai e ceva ce n-am văzut de completat? Link to comment
Wolfman Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Facut si eu. Unde vad cat spatiu am disponibil, ca sa vad ca am facut corect? (adica sa vad daca am 2GB+ 250MB)? In account info, dupa ce te loghezi. Făcut contul, doar că intru in account> referral status si nu apare decat că sunt "joined" dar fara vreun dwcc. E in regulă sau mai e ceva ce n-am văzut de completat? In mailul de confirmare scrie: Thanks for registering for Dropbox! For accepting forum@....'s invitation, we've awarded you 250 MB of bonus space. You now have a total of 2.25 GB on Dropbox! Link to comment
NFS Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Aha, deci e ok si-al meu: Thanks for registering for Dropbox! For accepting forum@gm...ro's invitation, we've awarded you 250 MB of bonus space. You now have a total of 2.25 GB on Dropbox! Link to comment
madkat Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 gata, facui si eu o cutie d-asta Link to comment
VAXXi Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Multamim ! cred ca trebuie sa instalati si aplicatia pentru a primi bonusul, la unele abonamente scrie "... has signed up for Dropbox but needs to install the Dropbox desktop application before you both receive bonus space." Link to comment
GeorgeParaschiv Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Mi-am facut si eu contul respectiv. Link to comment
Ami Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Mi-am facut si eu cont... Am vazut ca exista si varianta pentru Android... Link to comment
VAXXi Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Este si de Android, si de iPhone. Multumim inca o data, am ajuns la 4 GB; inca 16 conturi pentru a completa Link to comment
Dj_Dark Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Am facut si eu, din pacate aplicatia nu pot sa o rulez aici (proxy settings). Incerc acasa cand ajung. Link to comment
madkat Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 da, am instalat si goanga. Link to comment
Raresh20 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 +1. Daca mai faceti si 5 pasi din tabul Get Started cum ar fi trimiterea unei invitatii, o sharuire cu cineva, uploadat ceva, ajungeti la 2.5 GB Link to comment
Ami Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Pentru cei interesati, exista varianta si pentru Blackberry. Link to comment
zeneseu Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 S-a facut si aici. Instalam acasa aplicatia sa se beneficieze de bonus. Link to comment
ileana Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 (edited) Drop si eu. Edited January 20, 2012 by ileana Link to comment
sebian Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 + 1 de la moshu sebian, ca mai aveam o adresa de mail fara cont dropbox Eu pe Android folosesc combinatia Titanium Backup Pro + Dropbox pentru back-up in cloud Link to comment
VAXXi Posted January 22, 2012 Author Share Posted January 22, 2012 Multumesc pentru sprijin >- Nu uitati sa instalati si aplicatia pentru a incheia bonusul, sunt destul de multe conturi care n-au incheiat inregistrarea. Link to comment
Recommended Posts