Jump to content

Pe Malul Dunarii de dincolo, 6-8 aprilie 2012

Recommended Posts

avand in vedere ca inca nu sunt f activ pe acest forum dar am intalnit lume amabila si prompta in raspunsuri m-as bucura sa va intorc serviciul prin a va cunoaste mai bine.pt asta va propun o intalnire interesanta pe clisura dunarii.data o propuneti voi dar sugestia mea este un weekend evident ca sa va priasca timpul petrecut si evident sa fie cald ceva de genul iunie-iulie.pana atunci ma voi ocupa de de cazare si variante si va anunt.m-as bucura insa sa stiu daca sunt doritori!

respect!

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu nu zic nu, ar fi foarte tare, dar nu e cam devreme de cautari si facut liste de doritori?

Google zice ca peisajul e superb :)

Edited by big2shae

Ce nu zice google este ca iti blestemi zilele prin gropile de-acolo. Asta vara am facut 40 de km in 3 ore. Ma depaseau tractoarele...

Altfel da, e de mers acolo, am vazut cateva pensiuni dragute si suficient de mari.

P.S. si nu vreau sa fiu carcotas, dar peisajul este mai frumos dinspre malul sarbesc al Dunarii, deoarece drumul este la cateva zeci de metri deasupra apei si ai o priveliste "mai de ansamblu"

da asa e, aveti dreptate, este devreme dar e asa ca idee.aveai dreptate si in ce priveste drumurile, dar s-au reparat, iar acum severinul are si centura de ocolire.da ai dreptate, malul sarbesc al dunarii este spectaculos si am descoperit la ei un hotel extraordinar cu piscina intr-o locatie fantastic de frumoasa.hotelul este LEPENSKI VIR din donj milanovac.in ce priveste alta varianta, am descoperit un camping in zona tekija, zona in care chiar am fost anul trecut un weekend intreg si voi repeta aceasta experienta cu proxima ocazie.conditia este sa fie cald si frumos.la cort e bine sa fie asa.exista si varianta pensiune pe ambele maluri si fiecare din maluri isi are originalitatea sa!

http://www.hotellepenskivir.co.rs/aktivnosti.asp?lang=ro

Si pe mine ma cam tenteaza, mai ales daca s-ar lasa si cu un pescuit. Deocamdata nu mi-am vizat permisul pe anul asta si nici PGul insa va urma. Poate ca ar fi o idee buna pentru nationala de vara ... zic si eu. Si varianta sirbeasca imi suride. Totusi, asa cum au zis si ceilalti colegi, e cam devreme ...

o sa aflu date concrete si va anunt!o sa incerc sa cer o oferta de grup si va anunt!pe malul sarbesc singura problema este leasingul, cine are leasing are nevoie de aprobare de la firma de leasing sa scoata masina din tara, iar cartea verde este si ea o problema pt ca sunt unele societati de asigurare care nu dau pe serbia carte verde!

Cam toate societatile de asigurare dau carte verde pe Serbia, dar au o mentiune in care spune ca nu este inclusa asigurarea pentru zonele aflate in conflict (Kosovo si Bosnia). Asa a fost asta vara, in iunie.

rca logic!

am primit raspuns de la Pensiunea Mraconia.pt perioada 2-4 iunie ar fi 150 lei camera dubla.au 10 camere.au nevoie sa fie platit avans 50% dinainte.le-am trimis mail sa mai negociem pretul ca e cam maricel si astept raspuns.inainte de 1 iunie pretul este de 100 lei pe camera asa ca daca cineva doreste putem sa o facem lata mai devreme, dar ziceam ca weekendul 2-4 iunie este prelungit si de aia e interesant!adica 3 nopti!

Edited by ileana

Zona arata super, vila e de bagat la favorite, oameni de legatura sunt in zona. Weekendul nu se potriveste insa, e imediat urmatorul dupa Costinesti. Poate o stabilim in vara, sfarsitul lui iunie, iulie.

M-as bucura sa va prezint zona mea.daca sunt doritori de calatorii cu cortul exista multe zone de camping dar pe malul sarbesc.eu am incercat astfel de experienta si e minunata!Zona e propice si pentru pescari!Peisajele sunt de asemenea, de vis.Stiu insa ca pt multi distanta este o problema, dar oricine doreste si are drum sa ma anunte si iesim in weekend pe dunare cu barcutza la un gratarel si un cort!

Si eu recomand zona sirbeasca , am un topic pe forum despre aceasta

Preturile la cazare sunt mai mici , sirbii mai amabili ,

Singurul dezavantaj este ca poti avea ghinionul sa stai la trecerea vamei destul de mult datorita micului trafic ( de tigari in special ) , vamesii citeodata fac deosebirea intre turisti si negustori , citeodata nu ,

Daca suntem grup putem discuta cu ei la iesirea din tara sa trecem repede si la intrare la fel sa se ocupe cineva de noi sa ne verifice rapid sa trecem repede.Exista 2 variante in zona sarbeasca: Tekija cu camping si loc de corturi sau Lepenski Vir cu un hotel superb cu o piscina minunata!iata si link.Gazdele stiu limba romana, au si nr de telefon de romania si putem discuta despre ceva in grup.Intradevar malul romaneste este relativ redus ca posibilitati, dar nu este urat, are si el partile sale frumoase!Plus ca, pana la urma, de ce sa nu veniti si cu ceva suveniruri de la sarbi, nu?

http://www.hotellepenskivir.co.rs/?lang=ro

Edited by stefanudrea

Si eu recomand zona sirbeasca , am un topic pe forum despre aceasta

Preturile la cazare sunt mai mici , sirbii mai amabili ,

Singurul dezavantaj este ca poti avea ghinionul sa stai la trecerea vamei destul de mult datorita micului trafic ( de tigari in special ) , vamesii citeodata fac deosebirea intre turisti si negustori , citeodata nu ,

De acord, numai ca ne organizam si noi un pic si trecem pe la CD, cu o mica discutie prealabila... ai uitat ca lucrez la mitropolie?

Nu stiu ce program au la hotel, dar la sarbi numai pescuitul e interzis dupa ora 23:00... de gratar nu am auzit sa fie o problema.

Cand am fost la "Rakia connecting people" ne-am intins cu gratarul pana pe la 1-2...

Iar daca va surade" o varianta tip "camping piscicol" doritorii pot lega de week-end-ul in cauza inca vreo cateva zile de concediu si ne mutam in zona Calafat, pe malul romanesc.

Edited by RaZoR-07

De acord, numai ca ne organizam si noi un pic si trecem pe la CD, cu o mica discutie prealabila... ai uitat ca lucrez la mitropolie?

Nu stiu ce program au la hotel, dar la sarbi numai pescuitul e interzis dupa ora 23:00... de gratar nu am auzit sa fie o problema.

Cand am fost la "Rakia connecting people" ne-am intins cu gratarul pana pe la 1-2...

Iar daca va surade" o varianta tip "camping piscicol" doritorii pot lega de week-end-ul in cauza inca vreo cateva zile de concediu si ne mutam in zona Calafat, pe malul romanesc.

da-ne mai multe detalii despre zona calafat.eu ziceam de partea mai spectaculoasa din zona clisurii de la orsova incolo!

Detalii: padure, plaja, adancime maxima 1 metru pana la 50 de metri in larg, ideal pentru campare, inclusiv cu copii, drumul accesibil chiar si pentru masini cu garda la sol relativ mica, senalul navigabil e aproape de malul bulgaresc, merge si pescuitul, doar ca trebuie lansat departe, la apa mai mare, daca nu ma insel, cred ca e pe la km 804 al Dunarii... desigur, avem destui doritori de nationale care nu agreeaza campingul, de aia zic sa fie ca o continuare dupa nationala pe clisura, pe care, repet, o recomand a se organiza pe malul drept.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...