scorpion Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Variante ar fi si la cazari private , problema este ca s-ar putea sa depasim capacitatea lor si atunci ramine hotelul . Sirbul la care am stat , avea ponton , loc de gratar pe malul Dunarii , in Golubinje, in zona sunt numai case de vacanta . Cazarea in Serbia se socoteste la persoana , anul trecut sirbul zicea de 8 euro/pers/noapte ,-min 2 nopti . Tot in Golubinje este cel mai bun restaurant pescaresc din zona , o bomba la prima vedere , dar cu preparate deosebite . De comunicare cu localnicii nu este problema , multi localnici inteleg romaneste , iar printre forumisti avem vorbitori de sarba . , Link to comment
DUNE Posted February 12, 2012 Author Share Posted February 12, 2012 eu sunt unul dintre cei vorbitori de sarba si sustin cele zise de tine in sensul calitatii produselor si frumusetea zonei!daca ne hotaram sa mergem exista probabilitatea sa ne viziteze si membrii ai cluburilor chevy serbia si daewoo serbia Link to comment
ileana Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Ia ca nu mai merge, am lungit-o la maxim cu o nationala. E timpul sa miscam ceva. Propun concret o ieseala peste hotare, respectiv la sarbi. De locatie sa se ocupe cel care a deschis topicul asta, perioada 6-8 aprilie 2012. 1. ileana Link to comment
VAXXi Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Perioada pica bine si la mine, deci 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza Link to comment
guru Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 (edited) 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza 3. guru( eventual cu dubita tractata de Ileana pana la Craiova) Edited February 23, 2012 by ileana Link to comment
Ami Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza 3. guru( eventual cu dubita tractata de Ileana pana la Craiova) 4. ami Link to comment
NFS Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Hop si io. Mi-oi mai aminti ceva din limba aia? Haidi jiveli! Link to comment
guru Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 (edited) 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza 3. guru( eventual cu dubita tractata de Ileana pana la Craiova) 4. Ami 5.Razoru si Razoara Edited February 23, 2012 by guru Link to comment
Ami Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Bre, fiti in pana mea atenti! 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza 3. guru( eventual cu dubita tractata de Ileana pana la Craiova) 4. ami 5. Razoru si Razoara 6. NFS Link to comment
Misha Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 (edited) 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza 3. guru( eventual cu dubita tractata de Ileana pana la Craiova) 4. ami 5. Razoru si Razoara 6. NFS 7. Misha Edited February 23, 2012 by NFS Link to comment
Dj_Dark Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Pentru mine e prea devreme, deci pas. Daca setati ceva iunie incolo mai vedem Link to comment
Ami Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 da' stiu ca sunteti determinati sa scoateti pe cineva de pe lista: 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza 3. guru( eventual cu dubita tractata de Ileana pana la Craiova) 4. ami 5. Razoru si Razoara 6. NFS 7. misha Link to comment
Brainiac Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza 3. guru( eventual cu dubita tractata de Ileana pana la Craiova) 4. ami 5. Razoru si Razoara 6. NFS 7. misha 8. Brainiac Link to comment
DUNE Posted February 23, 2012 Author Share Posted February 23, 2012 (edited) 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza 3. guru( eventual cu dubita tractata de Ileana pana la Craiova) 4. ami 5. Razoru si Razoara 6. NFS 7. misha 8. Brainiac 9. stefan - prima oara!poate ma si botezati! Eu sunt initiatorul actiunii si sper sa iasa ceva minunat!Sarbii au inceput si vor sa faca o intalneala si le-am zis sa vina pe clisura dunarii sa fim aproape toti!Sper sa iasa ceva minunat! Edited February 23, 2012 by stefanudrea Link to comment
ileana Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Pentru buna desfasurare a ostilitatilor, inscrierile se fac pana pe 1 martie, sa stie si omu' cu locatia (respectiv nebotezatul de la nr.9 ) ce vila sa caute. Link to comment
RaZoR-07 Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza 3. guru( eventual cu dubita tractata de Ileana pana la Craiova) 4. ami 5. Razoru si Razoara & Razorelu' 6. NFS 7. misha 8. Brainiac 9. stefan - prima oara!poate ma si botezati! Si cine stie... poate pana atunci imi iau tractoras... oricum, tot pe benzina. Daca nu, vin cu Matizache sa-i facem buletin fara termen, ca a trecut de suta. Link to comment
big2shae Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 La fratii sarbi nu trebe` pasaport? Ca al meu e cam...expirat... Si din cate stiu Serbie nu e in UE, sper doar sa ma contrazica cineva! Link to comment
VAXXi Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Condiţii de intrare şi regim de şedere Cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru a călători in Republica Serbia pentru perioade de şedere de maxim 90 de zile. Începând cu 12 iunie 2010, cetăţenii români pot călători în Republica Serbia, în baza cărţii de identitate valabile, pentru o perioadă de şedere de maximum 30 de zile. Cetăţenii români minori care nu deţin încă o carte de identitate pot intra în Serbia doar în baza unui paşaport valabil. Cetăţenii românii care călătoresc cu un paşaport valabil, pot rămâne pe teritoriul Serbiei pâna la 90 de zile într-un interval de 6 luni, fără viză. Atenţie! Persoanele care depăşesc această perioadă riscă pedeapsa cu închisoarea între 5 şi 15 zile. Trebuie să comunicaţi la postul de poliţie locală, prezenţa dumneavoastră în Serbia în maxim 24 ore de la sosirea pe teritoriul acestui stat. În cazul în care sunteţi cazat la un hotel, obligativitatea declarării şederii dumneavoastră revine recepţiei hotelului. Declararea şederii cetăţenilor străini poate fi efectuată şi prin intermediul agenţiilor turistice. http://mae.ro/node/3742 La faza cu cazarea trebuie atentie, colegu' stefanudrea sa ne spuna mai multe, ca ultima oara eu si musiu NFS era sa ne luam amenda daca n-aveam inspiratia de-a pastra un cartonash de la hotel cu dovada cazarii. Link to comment
Salex Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza 3. guru( eventual cu dubita tractata de Ileana pana la Craiova) 4. ami 5. Razoru si Razoara 6. NFS 7. misha 8. Brainiac 9. stefan - prima oara!poate ma si botezati! 10. Salex + 1 Link to comment
laurentziu83 Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 (edited) Nu trebuie pasaport, am trecut eu asta vara pe la ei venind din Croatia si nu il aveam la mine (la plecarea din Bucuresti nu stiam ca urma sa ies din tara). Cu procura nu stiu cum e la iesirea din Romania catre Serbia, singurii care mi-au cerut talonul masinii au fost granicerii romani la intrarea in Ungaria, in rest, atat la intrarea in Croatia, cat si in Serbia, buletinul scos pe geam a fost suficient, deci n-aveau de unde sa stie daca masina era a mea sau nu. Peisajul este superb. Edited February 23, 2012 by laurentziu83 Link to comment
ileana Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Si eu am intrat in Serbia asta vara, singurul pentru care am stat in vama a fost 368'ul din dreapta, care mai si dormea pe deasupra. La buletinul meu abia s-au uitat. De masina nu m-au intrebat nimic. Link to comment
DUNE Posted February 23, 2012 Author Share Posted February 23, 2012 Asa este, cand stai 24 de ore sau mai mult in serbia ai nevoie de un cartonas de la hotel care il da politia in sensul ca ei au evidenta stricta a strainilor care stau mai mult de 24 de ore pe teritoriul lor.O sa facem si demersurile astea, nu e mare filosofie!Sper sa gasim o zona buna in care sa avem semnal la telefoanele romanesti!Si, da, peisajul este f frumos si cea mai frumoasa parte ar fi participarea localnicilor!Schimbul de experienta cu ei ar fi cea mai frumoasa parte a acestui proiect! Link to comment
elprypas Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Halatul cat este halatul? 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza 3. guru( eventual cu dubita tractata de Ileana pana la Craiova) 4. ami 5. Razoru si Razoara 6. NFS 7. misha 8. Brainiac 9. stefan - prima oara!poate ma si botezati! 10. Salex + 1 11. elprypas - ? Link to comment
VAXXi Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 (edited) 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza 3. guru( eventual cu dubita tractata de Ileana pana la Craiova) 4. ami 5. Razoru si Razoara 6. NFS 7. misha 8. Brainiac 9. stefan - prima oara!poate ma si botezati! 10. Salex + 1 11. Laurentziu83 12. elprypas - ? Edited February 23, 2012 by ileana Link to comment
DUNE Posted February 24, 2012 Author Share Posted February 24, 2012 (edited) Sunt sigur ca printre noi exista cunoscatori ai ospitalitatii sarbilor!Voi afla mai exact daca ne lasa sa facem gratar singuri dar sa vedeti cum vor zice...voi nu va pricepeti, lasati in seama noastra si o sa ne altoiasca niste gratare de va curge berea sarbeasca fara numar fara numar!Pt fumatori:tigarile sunt f ieftine la ei deci aveti ocazia sa bagati la greu, dar la intoarcerea in tara aveti voie doar 2 pachete de persoana sa treceti prin vama, controalele fiind f stricte la acest capitol!Este voie cu 2 pachete de tigari 1 litru de alcool si kg de cafea!in rest, in cantitati rezonabile!Torul este ieftin si de calitate la ei asa ca, puteti sa o numiti si sedinta de shopping la sarbi! ps:nu vreau sa sperii impatimitii dar in caz de descoperire a mai mult decat cantitatea declarata de alcool tutun sau cafea se poate merge pana la confiscarea masinii si amenda 50 de milioane lei vechi! Edited February 24, 2012 by stefanudrea Link to comment
Recommended Posts