ileana Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Eu chiar daca vin singura sau cu 368', vreau o camera. Link to comment
Brainiac Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 In scenariul nasol am ramane cu 9 camere. Pe lista sunt 13 inscrisi. Poate mai apare cineva, poate se mai retrage altcineva, per total...nu cred ca vom fi mai mult de 15. In ceea ce priveste partea cu "+"-ul, nu stiu inca daca voi veni insotit sau nu, si cred ca nu sunt singurul in situatia asta, asa ca as estima ca am avea nevoie de 11-12 camere. Maxim. So...il poti intreba daca are cum sa ne arvuneasca 2-3 camere intr-o vila/pensiune apropiata de el? Daca da, atunci eu cred ca suntem ok. Link to comment
laurentziu83 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Parerea mea sincera esta ca ar fi bine sa cautam alta locatie. Din ce am vizionat clipul si din ce s-a scris mai sus, eu zic ca locatia nu ar fi potrivita pentru noi, in primul rand din cauza lipsei unei sali comune. In plus ar mai fi faptul ca nu e chiar ceea ce cauta grupul cand e vorba de intalniri nationale. Eu unul nu sunt foarte pretentios pe partea asta (am facut facultatea la camin si vara la tara dormeam afara pe prispa noaptea), insa nu toti sunt ca mine si e posibil sa apara nemultumiri vis-a-vis de camere, bai, etc, si ar fi bine sa le evitam din start. In plus, nu ne putem baza pe ce va construi proprietarul pana vom veni noi, e posibil sa nu convina lumii plus ca deja va fi prea tarziu. @stefanudrea: Stiu ca nu ai avut ocazia pana acum sa cunosti clubul si membrii, stiu ca las o impresie de prea multe pretentii prin ceea ce am scris, insa din punctul meu de vedere trebuie sa ma gandesc si ca sunt membrii care vin cu copii mici la intalnirile nationale si care ar avea nevoie de anumite utilitati pe care nu le regasesc aici. Stiu ca nu e usor de gasit o pensiune potrivita, insa din pacate mai trebuie cautat. Ca si costuri, din experienta mea cu intalnirile nationale, ne putem incadra in 100 lei/noapte/camera dubla, prin urmare eu zic ca ne-am putea intinde si mai mult. Daca sunt membri care considera altfel, pot scrie fara nici o problema din partea mea. Link to comment
DUNE Posted March 3, 2012 Author Share Posted March 3, 2012 am retinut feedbackul vostru si exista 2 variante: -sa caut o alta locatie pe malul sarbesc -sa ne cazam pe malul romanesc in zona clisurii dunarii la mraconia unde exista o pensiune destul de bine dotata http://www.pensiunea-mraconia.com/ ce parere aveti? Link to comment
ileana Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Vad ca site-ul nu le merge, dar putem vedea pensiunea aici. http://www.turistinfo.ro/eselnita/cazare-eselnita/pensiunea_mraconia-c61434.html Daca ne hotaram pt malul romanesc, nu e buna Mraconia, capacitate: 20 locuri in 10 camere. Noua ne trebuie 11-12 camere. Mai cauta totusi la sarbi, poate gasesti ceva sa ne incadram. Link to comment
DUNE Posted March 3, 2012 Author Share Posted March 3, 2012 cred ca am gasit ceva.pana marti seara voi avea raspunsul concret si final!sper sa fie ok si sa reusim pana la urma.deci sa anunt gazda de la golubinje ca nu mergem acolo ok? Link to comment
DUNE Posted March 4, 2012 Author Share Posted March 4, 2012 pana am rezultatul de la noua locatie care se afla la tekija, am reusit sa obtin o reducere la hotelul de la lepenski vir de 22 euro de persoana pe noapte adica 44 euro de persoana 2 nopti.ce parere aveti de oferta asta?acolo conditiile sunt impecabile si vedeti ca indeplineste toate dorintele noastre!astept feedbackul vostru. http://www.hotellepenskivir.co.rs/?lang=ro Daca nu are sala, nu mergem. evident ca nu mergem daca nu are sala, ma voi asigura personal de aceasta conditie sa se indeplineasca, altfel nu se merge.fara sala mergeam si in prima locatie asa ca am retinut ce e de facut. Link to comment
ileana Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Cu riscul de a fi carcotasa: aici avem unde sa pierdem toata noaptea?..ca pare un hotel cu pretentii, nu cred ca putem poposi in hol pana dimineata. Link to comment
NFS Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Desi perspectiva de a petrece o nationala la sarbi ma incita mai tare, dintre un hotel (foarte frumos de altfel) si pensiunea Mraconia, eu as alege-o pe-a doua. Are si hotelul partile lui bune, dar nu avem unde sa facem gratar, necum unde sa petrecem o noapte cum numai noi stim. )"> Ideala ar fi o pensiune gen Mraconia pe malul alalalt. La Herculane s-a gandit careva? E mai frumos decat pe malul Dunarii, parerea mea. Link to comment
ileana Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Hai bre ca nu iese nimic daca ne apucam sa schimbam locatii. Cum vreti, eu voi fi de acord cu ce se va hotari. Link to comment
DUNE Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 la herculane sigur nu gasim conditiile de pe malul dunarii, statiunea e in paragina, hotelul de la lepenski vir are loc de gratar iar ei sunt asa de amabili si au preturi asa de bune la mancare ca sigur veti vrea sa gustati din delicatesele lor, am zis de mraconia si eu ca varianta,dar am inteles ca se doreste acest specific sarbesc al intalnirii si voi face demersurile necesare sa se intample asa cum trebuie, daca nu, imi asum vina nereusitei si ma pedepsiti la mare la nationala deja consacrata! Link to comment
ileana Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Loc de gratar nu inseamna doar locul unde sa plasam un gratar sau sa il folosim pe al lor. Gratarul presupune sa avem si o bucutarie la indemana unde sa ne aranjam carnea, inclusiv locul in care sa o consumam. In hotelul asta nu cred ca avem sanse, nu ma vad in bucataria lor transand carnea si apoi sa ne mancam frumos fripturica in somptuasele lor sali de mese. In plus problema salii pentru orele de noapte, nu a fost rezolvata. Link to comment
VAXXi Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Hai ca mai e o luna; NFS fratemeleu, ce patisi de vrei la Herculane, te incearca salele ? )"> Deci cum s-a zis mai sus, ceva gen Mraconia cu mentiunile de sala e foarte bine, da' sa fie macar 15 camere. Malul nu cred ca e asa important. Mi-e ca o sa ne astepte Stefan cu cartofi cu cuie sub roata Link to comment
DUNE Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 Hai ca mai e o luna; NFS fratemeleu, ce patisi de vrei la Herculane, te incearca salele ? )"> Deci cum s-a zis mai sus, ceva gen Mraconia cu mentiunile de sala e foarte bine, da' sa fie macar 15 camere. Malul nu cred ca e asa important. Mi-e ca o sa ne astepte Stefan cu cartofi cu cuie sub roata adevaru e ca e fain la herculane la cadite la apa termala, dar totusi, salele inca nu ne "doare".deci sa includ si mraconia pe lista? Link to comment
ileana Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Deci nu esti atent: Daca ne hotaram pt malul romanesc, nu e buna Mraconia, capacitate: 20 locuri in 10 camere. Noua ne trebuie 11-12 camere. Link to comment
DUNE Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 Deci nu esti atent: am retinut, cartofi cu cuie, ok?cate portii? tocmai ce am sunat pe gazda din golubinje sa il anunt ca nu mai putem merge acolo pt ca nu este loc suficient pt ca vrem 15 camere si am ramas surprins sa imi transmita ca in cazul asta face rost de camere pentru cei care depasesc capacitatea pe care o are el si ca pana la data intalnirii va avea o camera incalzita cu bucatarie si baie in care intra 30 de oameni pt distractie, iar in cazul in care vrem sa ne simtim si mai bine vorbeste in localitate la restaurantul la care zicea si liviu ca a mancat bine si ne vor lasa sa ne distram acolo cat vrem si sa facem ce vrem.i-am zis ca va scriu sa va anunt si ca ii transmit decizia finala a grupului.pareri? Link to comment
ileana Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Stefan, tu trebuia sa mergi la o intalnire de-a noastra ca sa iti dai seama de ce ne trebuie. Sunt contra iar si iti argumentez: 1. nu ne putem baza pe o camera care nu exista, in conditiile in care mai avem fix o luna. Nu cred ca asta e singura pensiune din zona. Si de ar fi unica din zona, avem varianta malulului romanesc. 2. @scorpion imi spunea ca restaurantul in cauza este la vreo 3 km departare de pensiunea unde vrem sa ne cazam. Sa crezi ca eu (si nu sunt singura), dupa o noapte de spart seminte si baut multa apa, sunt in stare sa merg pe jos 3 km. Nici cu masina nu se poate, ca cica apa la sarbi miroase a alcool si nu vreau sa risc. Restaurantul ala merge sa ii facem o vizita in jurul pranzului/cinei. Link to comment
Ami Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Stefane, In primul rand ma alatur si eu multumirilor pentru ca iti bati capul cu intalnirea noastra. Imi pare rau daca parem mofturosi. Te asigur ca nu suntem. Daca ar fi vara, nu ne-am pune problema salii, ci doar a bucatariei unde sa preparam carnea si a gratarului + o masa si niste scaune in curte. In aprilie, insa, o incapere inchisa si cu o sursa de caldura e necesara. Vorbeam pe mess cu Ileana si amandoua am merge oriunde, dar pana la urma ideea e sa ne putem aduna seara la un pahar de vorba (si nu numai) care sa ne tihneasca... La pensiunea asta (locatia e dementiala, tre sa recunosc) sala e deja in constructie? Adica, sigur putem sta in ea peste fix o luna? Ca ziua face fiecare ce ii taie capul, dar ideea intalnirii e ca seara sa fim la un loc cu totii. Iar cei care nu au loc in pensiune, cat de aproape de locul petrecarelii vor fi? Sorry ca te tot pisam cu intrebarile, dar tu stii zona si poti sa ne dai niste rapunsuri... Link to comment
DUNE Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 va inteleg dragilor si ma ajuta parerile voastre.azi sper sa primesc un raspuns concret care sa se ridice asteptarilor voastre care sunt si ale mele!daca nu va fi asa, atunci sper sa ne vedem cu bine la mare pentru ca ma bate gandul sa particip si eu la weekendul la mare din mai alaturi de voi!nu e nici o suparare si de aceea v-am cerut si parerea, altfel faceam de capul meu, promiteam marea cu sarea si se alegea praful, asa organizam "impreuna" evenimentul si feedbackul vostru e f important! Link to comment
ileana Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Uite aici varianta romaneasca, perfecta pentru noi, in caz ca nu gasim nimic in Serbia: http://www.turistinfo.ro/eselnita/cazare-eselnita/pensiunea_la_ponton-c39467.html 100lei/camera/noapte, mic dejun inclus, sala are, terasa cu vedere la Cazane are, bucatarie are, camere sa ne cazam toti si chiar in plus. Bucuresti-Eselnita 378 km. Daca pana la sfarsitul saptamanii nu iese nimic cu sarbii, eu zic sa sunam sa rezervam aici. Link to comment
DUNE Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 dupa negocieri interesante si cautari de pensiuni s-a ajuns la concluzia ca in zona cautata de noi exista 2 zone: -zona kladovo cu 2 hoteluri exorbitant de scumpe -zona clisurii dunarii cu 1 motel care indeplinea conditiile dar este in renovare, 2 pensiuni, ambele care nu depasesc capacitatea de 20 de oameni, dintre care 1 v-am prezentat-o mai sus si pt care proprietarul a promis ca va face sala, dar exista probabilitate si pensiunea 2 pentru care voi reveni cu poze si care are astfel distribuirea in camere:1 camera cu 6 paturi, 2 camere de 3 locuri si 4 camere de 2 locuri care are sala de mese si loc de gratar si in caz de vreme frumoasa posibilitatea de servire a mesei afara la o terasa a pensiunii, cazarea aici fiind 10 euro de om pe noapte. varianta hotel lepenski vir a devenit interesanta cu urmatoarea oferta:22 euro de om pe noapte cu mic dejun si cina inclusa si posibilitate de a ne face singuri gratarul si au inteles ca avem nevoie de libertate seara si mai tarziu si sunt dispusi sa ne-o acorde.plus, hotelul dispune de spa cu 10 euro acees pe zi beneficiezi de toate facilitatile cu bazine cu toate nebuniile si sauna uscata si sauna umeda (asta pentru cei cu salele in pioneze).oferta este zic eu interesanta, distanta nu ar fi mare, iar hotelul se afla in orasul donj milanovac deci posibilitatile de shopping si distractie cresc. asa cum am stabilit cu gazda de la golubinje care ne-a facut prima oferta voi reveni in zona sa vad daca e reala ambitia omului de a ne indeplini conditiile cu sala solicitata. astept feedbackul vostru. Uite aici varianta romaneasca, perfecta pentru noi, in caz ca nu gasim nimic in Serbia: http://www.turistinf...ton-c39467.html 100lei/camera/noapte, mic dejun inclus, sala are, terasa cu vedere la Cazane are, bucatarie are, camere sa ne cazam toti si chiar in plus. Bucuresti-Eselnita 378 km. Daca pana la sfarsitul saptamanii nu iese nimic cu sarbii, eu zic sa sunam sa rezervam aici. este f buna alegerea iar pensiunea este mai mult decat generoasa, dar am crezut ca vreti malul sarbesc si de aceea nu am cautat pe malul nostru inca. dezbatem si alegem. Link to comment
ileana Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 1.La ce distanta sunt cele doua pensiuni una fata de cealalta? 2. Ce inseamna concret ca hotelul Lepenski e dispus sa ne acorde libertare seara? As vrea raspunsuri scurte si obiect Link to comment
Recommended Posts