DUNE Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 1.La ce distanta sunt cele doua pensiuni una fata de cealalta? 2. Ce inseamna concret ca hotelul Lepenski e dispus sa ne acorde libertare seara? As vrea raspunsuri scurte si obiect pensiunea 1 este cea de pana acum la 50 de km de drobeta turnu severin, iar pensiunea 2 este la 60 de km de drobeta turnu severin, la aceeasi distanta fiind si lepenski vir in sensul ca avem sala unde putem sa stam pana dimineata si loc de gratar sa ne facem "singuri" de cap! Link to comment
ileana Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 10 km sunt prea multi pentru a fi cazati separat. Ideea este, asa cum spunea si Ami intr-un post, este sa stam impreuna, sau cel putin in vile apropiate, nu la 10 km distanta. Eu iti recomand sa uiti varianta cu vila 1, sunt prea multe minusuri la ea. Link to comment
Ami Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 M-am uitat si la link-ul pus de Ileana. Pensiunea e ok. Avem ceva similar si pe malul sarbesc? Eu sunt o calatoare de felul meu si ma atrage dusul la sarbi, cu atat mai mult cu car varu NFS si Draco capata niste zambete melancolice si intrigante cand amintesc de acea parte a continentului, dar 10 kilometri de parcurs cu...apa minerala in nas, noaptea pe la 3,4 e cam mult... Link to comment
DUNE Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 pai 10 km sunt intre cele 2 pensiuni, nu avem cum sa ne cazam la amandoua, trebuie sa alegem 1 din ele sau varianta hotel.si mie imi place pensiunea de pe malul nostru si conditiile sunt interesante.deci...? Link to comment
VAXXi Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Deci eu propun sa stam pe malul nostru, ca e mai usor sa ne certam in romana in caz de probleme ) si putem face o excursie sambata la sarbi in grup, pentru cine doreste. Link to comment
Ami Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 (edited) Dupa dezbateri si negocieri variante sunt: 1 hotelul de la sarbi 2. pensiune pe malul romanesc: http://www.turistinf...ed-c41809.html. Cea initiala nu e libera in we cu pricina, dar Ileana a gasit alta. Preturile sunt: 100 lei camera dubla, 80 single cu posibilitati de negociere. e la 10 minute de granita. Se pote servi mic dejun si pranz, gratar si sala asigurate. Rugaminte: cei care sunt pe lista sa opteze intre cele doua. Unde se strang majoritatea optiunilor acolo mergem. Dar sa ne miscam repede, ca le pierdem pe amandoua, ca e weekendul de Florii. Desi in principiu ma incanta ideea cu sarbii, cred ca varianta pensiunii e mai practica pentru grupul nostru, mai potrivita cu specificul intalnirii. Oricum o sa dam o tura scurta pe la sarbi sambata dimineata. Am vorbit si cu Prypasul, care a zis ca el vine oriunde, merge pa mana noastra... Deci... 1. ileana 2. VAXXi & Victimitza 3. guru( eventual cu dubita tractata de Ileana pana la Craiova) 4. ami - pensiunea pe malul romanesc 5. Razoru si Razoara 6. NFS 7. misha 8. Brainiac 9. stefan - prima oara!poate ma si botezati! 10. Salex + 1 11. Laurentziu83 12. elprypas - ? 13.scorpion+1 Edited March 7, 2012 by Ami Link to comment
ileana Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 1. ileana - la romani 2. VAXXi & Victimitza 3. guru 4. ami 5. Razoru si Razoara 6. NFS 7. misha 8. Brainiac 9. stefan 10. Salex + 1 11. Laurentziu83 12. elprypas - ? 13.scorpion+1 Link to comment
VAXXi Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 (edited) 1. ileana - la romani 2. VAXXi & Victimitza - la romani 3. guru 4. ami - la romani 5. Razoru si Razoara 6. NFS 7. misha 8. Brainiac 9. stefan 10. Salex + 1 11. Laurentziu83 12. elprypas - merge oriunde 13.scorpion+1 Edited March 7, 2012 by ileana Link to comment
DUNE Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 1. ileana - la romani 2. VAXXi & Victimitza - la romani 3. guru 4. ami - la romani 5. Razoru si Razoara 6. NFS 7. misha 8. Brainiac 9. stefan-serbia 10. Salex + 1 11. Laurentziu83 12. elprypas - merge oriunde 13.scorpion+1 Link to comment
guru Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 (edited) 1. ileana - la romani 2. VAXXi & Victimitza - la romani 3. guru - merge oriunde, totusi cu un plus pentru sarbi 4. ami - la romani 5. Razoru si Razoara - la romani, cu recomandarea ca plimbarea la sarbi sa se faca vinerea, din cauza cozilor provocate sambata de targul de la Negotin 6. NFS 7. misha 8. Brainiac 9. stefan-serbia 10. Salex + 1 11. Laurentziu83 12. elprypas - merge oriunde 13.scorpion+1 Edited March 7, 2012 by guru Link to comment
Brainiac Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 (edited) 1. ileana - la romani 2. VAXXi & Victimitza - la romani 3. guru - merge oriunde 4. ami - la romani 5. Razoru si Razoara - la romani, cu recomandarea ca plimbarea la sarbi sa se faca vinerea, din cauza cozilor provocate sambata de targul de la Negotin 6. NFS 7. misha 8. Brainiac - merg oriunde, dar daca ar fi sa aleg as alege sarbii 9. stefan-serbia 10. Salex + 1 11. Laurentziu83 12. elprypas - merge oriunde 13.scorpion+1 Edited March 7, 2012 by Brainiac Link to comment
scorpion Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Din pacate trebuie sa ma retrag , nu mai am liber weekendul cu Intilnirea Nationala , deci rog urmatorul care posteaza sa ma scoata de pe lista . Link to comment
Salex Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 (edited) Nu stiu despre voi insa eu, de niste luni bune incoace, am avut un program de toata groaza. Prin urmare .. de-abia astept sa plec pentru citeva zile din Bucuresti, evident nu pentru treaba. Asa ca, mie imi este indiferent unde merg, preferabil ar fi totusi o zona misto si niste drumuri decente. Cum Dunarea imi suride si nu cred ca diferentele intre Serbia si Ro sint atit de mari incit sa ne puna in situatia de a tot alege ... pina ne alegem cu suspendarea intilnirii, incerc sa inclin balanta in favoara majoritatii simple de pina acum, tocmai in ideea ca, prin asta, vom face un pas mare pentru intilnire ! Prin urmare, daca tot s-au adunat 3 abtineri/indiferenti, propun scaderea din numarul de interesati. Deci ramin 10 voturi. Din astea, avem 1 pentru Sirbi si 5 (in momentul asta) pentru Ro. Daca se mai adauga inca un vot pentru Ro, s-a decis. Deci ? 1. ileana - la romani 2. VAXXi & Victimitza - la romani 3. guru - merge oriunde 4. ami - la romani 5. Razoru si Razoara - la romani, cu recomandarea ca plimbarea la sarbi sa se faca vinerea, din cauza cozilor provocate sambata de targul de la Negotin 6. NFS 7. misha 8. Brainiac - merg oriunde, dar daca ar fi sa aleg as alege sarbii 9. stefan-serbia 10. Salex + 1 - Romania 11. Laurentziu83 12. elprypas - merge oriunde 13.scorpion+1 PS: In timp ce scriam, situatia s-a simplificat prin retragerea scorpionului, care nu-si exprimase parerea. Deci, cu majoritate simpla, pe rationamentul de mai sus , eu zic sa ne vedem in Romania si vedem acolo ce facem Simbata. Edited March 7, 2012 by Salex Link to comment
DUNE Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 (edited) 1. ileana - la romani 2. VAXXi & Victimitza - la romani 3. guru - merge oriunde 4. ami - la romani 5. Razoru si Razoara - la romani, cu recomandarea ca plimbarea la sarbi sa se faca vinerea, din cauza cozilor provocate sambata de targul de la Negotin 6. NFS 7. misha 8. Brainiac - merg oriunde, dar daca ar fi sa aleg as alege sarbii 9. stefan-serbia 10. Salex + 1-romania 11. Laurentziu83 12. elprypas - merge oriunde situatia infrastructurii in zona s-a imbunatatit si poate stiati traseul severin orsova facut praf si de acolo mai departe asemenea.pot sa va zic ca acum severin orsova se face in 15 minute pe un super drum iar severinul beneficiaza de o centura f utila iar de la bucuresti la severin drumul e minunat!de la orsova se poate ajunge f usor pe clisura, la herculane dar si la sarbi, iar in zona sunt cateva puncte interesante de atractie! Edited March 7, 2012 by stefanudrea Link to comment
ileana Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 (edited) Vorba lunga, saracia omului si moartea intalnirii. Ramane malul romanesc, maine sun sa rezerv ferm intreaga vila. Trebuie sa strangem si avans. Gazda mi-a spus ca e suficient 30% din cazare, dar eu zic sa nu ne incurcam in virgule. 100 lei avans/camera ne-ar usura socotelile. Contul il stiti multi dintre voi: NUME Detinator: Dayan Ileana CONT - IBAN: RO72RZBR0000060007557240 BANCA - Raiffeisen SUCURSALA - Oltenita ...sau joi, 08.03.2012, la Moments. Pana luni poate ii strangem, sa ii pot vira. p.s. AMIN! Edited March 7, 2012 by ileana Link to comment
DUNE Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 (edited) Distractie placuta hai si tu! avand in vedere ca pensiunea se afla la 10 min de casa mea ar fi normal sa permit unui alt cuplu sau persoana sa ocupa camera 12 de pe lista si eu sa va fiu gazda buna cu cazarea acasa!oricum voi face parte din grup pe toata perioada sederii si voi participa la cheltuielile comune cu grataru si toate cele, dar m-as bucura sa fiti cat mai multi si de aceea zic eu ca procedez corect asa! Edited March 8, 2012 by stefanudrea Link to comment
Ami Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Dragut din partea ta! Si de apreciat implicarea in organizarea intalnirii. Multumim. Link to comment
Dj_Dark Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Multumesc de oferta insa nu e de vrut, e de putut, cum zicea cineva odata. Oricum, apetitul pentru zona s-a deschis, mai prin iunie-iulie vreau sa ajung si eu, tinem legatura Link to comment
ileana Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Am strans si ceva avans, iar in locul lui @stefanudrea intra doamna Blonda Liliana si distinsul dansei sot.. 1. ileana 100 lei 2. VAXXi & Victimitza - 100 lei 3. guru 4. ami - 100 lei 5. Razoru si Razoara 6. NFS - 100 lei 7. misha 8. Brainiac - 9. doamna Blonda Liliana 10. Salex + 1 - 100 lei 11. Laurentziu69 - 100 lei 12. elprypas Cine mai vrea, cine mai doreste, va astept sa-mi umpleti contul Link to comment
RaZoR-07 Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 (edited) Datorita unor cheltuieli neprevazute nu pot trimite avansul pana luni. E OK daca trimit joi, avand in vedere ca salariul imi intra pe card miercuri seara?... Scuze pentru neimplicarea in discutii, promit sa ma revansez cu implicarea la gratar. Solutia finala este 100% buna din punctul meu de vedere, deoarece permite participarea copilului fara cheltuieli suplimentare (pasaport). Citez si postul anterior, mult mai important decat al meu, pentru ca am sarit pe alta pagina. Am strans si ceva avans, iar in locul lui @stefanudrea intra doamna Blonda Liliana si distinsul dansei sot.. 1. ileana 100 lei 2. VAXXi & Victimitza - 100 lei 3. guru 4. ami - 100 lei 5. Razoru si Razoara si Razorelu - solicitare de reesalonare 6. NFS - 100 lei 7. misha 8. Brainiac - 9. doamna Blonda Liliana 10. Salex + 1 - 100 lei 11. Laurentziu69 - 100 lei 12. elprypas Cine mai vrea, cine mai doreste, va astept sa-mi umpleti contul Parca era o vorba la inceputul discutiei despre participarea clubului vecin si pretin din Serbia... cum a ramas? Alta problema: Cand am fost cu Liviu in Serbia, sambata era targ la Negotin, ceea ce genera cozi imense la trecerea frontierei... e valabil si acum? Edited March 9, 2012 by RaZoR-07 Link to comment
DUNE Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 inca astept vesti de la sarbi!ei se misca mai greu!nici anul trecut nu s-au deplasat, ei sunt mai la inceput in acest domeniu, au 2 cluburi dar nu s-au vazut inca nici macar loco adica la beograd!abia anul asta au fost impulsionati de prezenta noastra masiva dar mai apoi s-au desumflat cand au vazut ca nu mergem la ei in curte cum s-ar zice adica aproape de beograd!daca vin sunt bineveniti sa ne vedem cu ei macar sambata, daca nu, noi sigur ne vom distra! Link to comment
ileana Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 1. ileana 100 lei 2. VAXXi & Victimitza - 100 lei 3. guru 4. ami - 100 lei 5. Razoru si Razoara si Razorelu 6. NFS - 100 lei 7. misha 8. Brainiac - 100 lei 9. doamna Blonda Liliana 10. Salex + 1 - 100 lei 11. Laurentziu69 - 100 lei 12. elprypas V-as ruga daca mai are de gand cineva sa vireze pana luni, sa ma anunte. Daca nu, sunt suficienti ce am strans pana acum. Link to comment
DUNE Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 deci oficial intalnirea va avea loc si ne vedem la dunare???!!! Link to comment
Salex Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 De ce intrebi ? Te-ai razgindit si nu ne mai vrei sau nu-ti vine sa crezi ca, in cele din urma, s-a decis ? Link to comment
Recommended Posts