Wolfman Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 ... Deci, gasca, despre Costinesti cand incepem sa vorbim? Anu' asta pica fain sfarsitul lui mai, se leaga cu lunea libera de Rusalii... Asa ca o putem face lata de joi pana luni (31.05- 4.06). Link to comment
DUNE Posted April 10, 2012 Author Share Posted April 10, 2012 (edited) cu amabilitatea si sclipirea colegului guru, poze ce nu cred ca necesita comentarii suplimentare!eu inca mor de ras cand le vad! Edited April 10, 2012 by DUNE Link to comment
guru Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 (edited) Intalnire nationala Daewoo Club Noroc cu Ileana Automata, Stefan si Salexul cu polonicul ca au spalat imaginea clubului! Restul, rusinicaaaaa! Edited April 10, 2012 by guru Link to comment
Salex Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Bre, uitai sa mentionez balconu'... dupa deschiderea usii trebuia sa cobori o "treapta" de patru metri. Bine ca n-am venit de vineri, ca n-o observam... Haidi bre, mata ce ai inhalat !? Doar ti-am zis de cind ai venit ca, pentru camera voastra de la etajul 1, balconul este la parter ... la nivelul solului > Link to comment
hitman Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Intalnire nationala Daewoo Club Ce mai chinta royala! 'S'-ul ala e de la Seat? Link to comment
guru Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 (edited) Nuuuuu! 'S'- ul nu e de la Seat, vine de la ... slowly ! Edited April 11, 2012 by guru Link to comment
LYM Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Frumoasa intalnire, frumoase poze! Acum ... la Costinesti pe cand? ca la asta n-am putut ajunge Link to comment
guru Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 (edited) Pentru ca ne-am plimbat prin aceste minunate locuri, trebuie sa si cunoastem, mai in detaliu, istoria lor. In urma unei intense documentari am descoperit lucruri foarte interesante, ocolite de manualele de istorie, din motive mai mult sau mai putin oculte. Toate framantarile politice si revolutionare din spatiul carpato-danubiano-etc, se pare ca-si au originile in spatiul geografic cuprins intre Golubinje si Orsova. Necazurile, carora le suntem tributari si astazi, au inceput inainte de era noastra, la Roma, unde o gasca de senatori parveniti, au aplicat taxe de nesuportat pe combustibilul vital deplasarii in interiorul marelui imperiu. Acest combustibil era ovasul cu care erau hraniti caii. Pentru ca tulburarile sociale atinsesera cote maxime, Consiliul Superior de Aparare a Imperiului, s-a intrunit de urgenta, intr-o noapte, pe la orele 2 AM, in jurul unui gratar, pentru a vedea ce este de facut pentru a iesi cu bine din situatia de criza. In urma aprigelor dispute, si a multor doze de bere fara alcool consumate, s-a hotarat in unanimitate: Vom cuceri Dacia, pentru ca acolo este ovas din belsug, iar taxe nu exista! Primul general care a calcat pe pamantul Daciei, Desavarsitul , a ramas pur si simplu fermecat de frumusetea acestor locuri. Izvoarele istorice afirma ca Desavarsitul nu si-ar fi revenit nici chiar in zilele noastre. Lucrurile nu au fost deloc simple pentru generalul roman, el s-a lovit de opozitia darza a tarabostesului dac, pe nume Dune. In urma unor negocieri dure si sangeroase, Dune s-a lasat cucerit de armata romana, dar, cu o conditie: niciun legionar roman nu are voie sa treaca Podul lui Apolodor cu mai mult de doua pachete de tigari! Desavarsitul s-a asigurat ca acest acord va fi respectat cu sfintenie, si ca urmare, l-a numit ca sef de operatiuni speciale pe pod, pe Generalul Razorian. Cele doua pachete de tigari legale, cum era si normal, s-au terminat rapid, si legionarii romani au inceput sa se plictiseasca, si asa au trecut la agatat fete dace, care au devenit rapid victimitze ale propriilor lor sentimente. Acest episod este unul de importanta vitala, pentru ca vorbim chiar de Geneza Poporului Roman. Acest taram al fagaduintei nu a fost cucerit niciodata in totalitate, au existat spatii geografice vaste care nu au avut de a face cu influenta romana. Landurile respective erau locuite de catre Dacii Liberi, al caror lider neinfricat era Contele de Neanderthal Fashion Stella - pe scurt NFS. Desavarsitul si Contele de NFS, au semnat un tratat de buna vecinatate, si chiar au pus bazele unui sistem de comunicare intre cele doua provincii, un fel de forum arhaic, ce se baza pe tobe. De bunul mers al forumului s-a ocupat cu succes, un comisar european, delegat din partea Uniunii Europene, Comisarul Lorenzo de Ivesti. Cam astea ar fi rezultatele primelor cercetari, o sa vad ce mai descopar in zilele urmatoare. Edited April 11, 2012 by guru Link to comment
laurentziu83 Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Ce gat de lebada am. )"> Link to comment
DUNE Posted April 11, 2012 Author Share Posted April 11, 2012 (edited) f tareeee!!! iar ma face sa mor de ras colegu guru! si am o sabie...de toata frumusetea! Edited April 11, 2012 by DUNE Link to comment
Ami Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Bravo, Guru! Iata-te si istoric ( sau isteric...?) Link to comment
VAXXi Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Fuarte tare frate ! Ce craci parosi am )"> Link to comment
guru Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Si ziceti ca mai exista cineva care nu crede in reincarnare? Link to comment
DUNE Posted April 12, 2012 Author Share Posted April 12, 2012 eu cred in reincercarea carnii de pleskavita de la sarbi!asa e colegii ca a fost minunata?sa o tot reincerci! Link to comment
laurentziu83 Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 (edited) De curiozitate, cat era bautura in duty-free-ul din vama sarbeasca? Ieri tocmai am luat o sticla de Absolut Vodka la 1 litru cu 6.90 euro din duty-free-ul de la moldoveni. Acum realizez ca ne puteam scoate mult mai ieftin bautura pentru intalnire. Edited April 13, 2012 by laurentziu83 Link to comment
DUNE Posted April 13, 2012 Author Share Posted April 13, 2012 1 euro litrul de alcool nediluat, iar la whisky iti zic preturi din duty free romanesc:jack daniels 18 euro, chivas regal 28 euro la oferta! Link to comment
DUNE Posted April 16, 2012 Author Share Posted April 16, 2012 (edited) avand in vedere ca trece deja la discutia despre o noua intalnire, inchei acest topic cu o calduroasa invitatie spre revenire in grupo sau individuo! pe plaiuri oltenesti!oricand aveti drum spre oltenia dati un semn si ne vedem! Edited April 16, 2012 by DUNE Link to comment
Recommended Posts