ileana Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Se cauta bucurestean imbracat bine si dotat cu cheie de 14 cred, pentru borne baterie, cu drum in zona Avrig, sector 2 Mi-a murit acumulatorul de tot, am luat alta, dar nu reusesc sa desfac bornele fara cheie potrivita. Salvatorului i se ofera cafea calda la botul lui Ghitza! salex...mare domn!..e in drum spre mine. Se poate inchide. 1 Link to comment
ileana Posted January 20, 2016 Author Share Posted January 20, 2016 (edited) La aproape fix 4 ani, acumulatorul montat de Salex pe un viscol napraznic, si-a dat obstescul duh, pe un ger la fel de placut. Napasta nu m-a prins in Bucuresti, dar...ce zici Salex, maine e joi, rimeaza cu pasta de usturoi Edited January 20, 2016 by ileana 2 Link to comment
nluncasu Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Cred ca Salex va zice,ce este de zis,in acest caz:termenul de garantie a fost depasit.In schimb,ar fi o problema cu limba romana:sau este vorba de aproape 4 ani,sau de fix 4 ani.Amandoua,simultan,nu se poate. Link to comment
NFS Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Cred ca Salex va zice,ce este de zis,in acest caz:termenul de garantie a fost depasit.In schimb,ar fi o problema cu limba romana:sau este vorba de aproape 4 ani,sau de fix 4 ani.Amandoua,simultan,nu se poate. Daca-i p-asa, nici virgulele alea n-au ce cauta acolo in limba romana. Link to comment
ileana Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 Sa mai zic si de spatiile de dupa semnele de punctuatie? Link to comment
Salex Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Io zic sa-l lasati pe Salex sa zica si el ceva: doar am dat o mana de ajutor unei colege de forum. Ce-i drept, imi aduc aminte de viscolul de atunci, mai greu este cu acceptatul faptului ca au trecut atatia ani de atunci !!! In ce priveste acumulatorul, n-am avut nimic de-a face cu achizita sau garantia lui ... Si totusi ... au zburat 4 ani 1 Link to comment
florinellll Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) Cum a fost cafeaua? Tare sau dulce... Edited January 24, 2016 by florinellll Link to comment
Recommended Posts