adimfx Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Opel va duce la Salonul Auto de la Geneva (6-18 martie) conceptul unei biciclete electrice, denumita RAD e, precum si SUV-ul de oras Mokka si Astra OPC – ambele in variante de serie. O alta noutate debuteaza pe Insignia, un motor diesel biturbo de 2 litri care dezvolta 190 Cai Putere (CP), a anuntat producatorul auto german. Citeste articolul complet pe 0-100.ro Link to comment
mr_ Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 "Noutatea" aia de diesel biturbo n-o fi cel vechi de pe fiat/alfa/lancia? Ca la triada italiana a aparut prin 2009 iar opel baga in mod traditinoal diesel de la fiat. Link to comment
adimfx Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 Pai de la Fiat cred ca e, desi Opel nu sufla o vorba despre asta. Am condus Lancia Delta in 2009 cu acel motor si e fantastic. Super economic, silentios, rafinat si rapid. Cred ca pe Opel ii va sta chiar mai bine decat pe Lancia. Insignia mi se pare o masina mai bine facuta/"inginerita". "Noutatea" chiar e noutate absoluta pe Insignia & Opel, chiar daca motorul e mai vechi. Daca putem sa numim vechi un motor lansat acum 3 ani... Link to comment
Recommended Posts