VAXXi Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 si du-te la C&C si fa-ti si asa ceva: Bord de lemn ?? :speriat: nu-mi place deloc lemnul în habitaclu ! Link to comment
iuzar Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 si du-te la C&C si fa-ti si asa ceva: Bord de lemn ?? :speriat: nu-mi place deloc lemnul în habitaclu ! In unele situatii e bun lemnul in habitaclu. In situatia in care prinzi un blocaj la un semafor in Bucuresti, cum se intimpla de obicei, iei dalta si remodelezi bordul... Link to comment
VAXXi Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 iei dalta si remodelezi bordul... As prefera să-l remodelez pe ăla de dirijează circulaţia, că e incompetent ! Mi-aduc aminte şi-acum cum am parcurs o distanţă care-n mod normal nu lua mai mult de 5 minute (asta dacă prindeai roşu la cele 2 semafoare) într-o oră întreagă. Am oprit motorul, de nervi, mi-am aprins o ţigară şi-am ieşit să mă uit în jur - era un fel de peisaj apocaliptic, cât vedeai cu ochii doar maşini, nici un om. Iar când am ajuns în intersecţie, dirijau 2 poliţai ... Link to comment
iuzar Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 iei dalta si remodelezi bordul... As prefera să-l remodelez pe ăla de dirijează circulaţia, că e incompetent ! Mi-aduc aminte şi-acum cum am parcurs o distanţă care-n mod normal nu lua mai mult de 5 minute (asta dacă prindeai roşu la cele 2 semafoare) într-o oră întreagă. Mi-aduc aminte că am oprit motorul, de nervi, mi-am aprins o ţigară şi-am ieşit să mă uit în jur - era un fel de peisaj apocaliptic, cât vedeai cu ochii doar maşini, nici un om. Situatiile astea, din pacate, nu sunt deloc exceptionale in mirificul nostru oras. Incompetenta agentilor de ordine, care in mod normal nu reusesc sa-si dirijeze nici nevasta, tine deja de domeniul bancurilor. Asta e un lucru cu care, din pacate, ne-am resemnat... "> Link to comment
zalmoxis Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 NU e numai asta mai baietzi e si numarul de masini mareu in crestere care circula PE ACELEASI DRUMURI..DIn pacate asta e situatia peste tot in lume nu prea mai ai cum sa faci decat eventual sa le dublezi prin suprapunere pe toate .SF nu?!?! Link to comment
VAXXi Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Ştiţi doar ce-a zis Băsescu... dacă nu se face nimic, până în 2010 nu se va mai putea circula în Bucureşti din cauză că efectiv nu va mai fi loc liber pe străzi din cauza maşinilor ! ştiţi, cam ca la puzzle-urile alea cu 15 piese numerotate în care trebuie să mişti cifrele până le aduci într-o anumită ordine... şi lipseşte una, ca să ai loc de manevră... aşa o să fim şi noi Link to comment
zalmoxis Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Baietzi hai s-o punem de vandut motociclete si scutere ca asta-i viitorul!!!!!! Link to comment
expero 16V Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 si du-te la C&C si fa-ti si asa ceva: Bord de lemn ?? :speriat: nu-mi place deloc lemnul în habitaclu ! Ala nu-i lemn...e un autocolant.Nici la passat nu-i carbon(e tot autocolant)si nici la audi nu e lemn.Costa cam 150 de euroi si tre'sa recunosti ca arata bine.Arata a masina luxoasa(adica exact cum a fost conceputa) 8) Link to comment
relu17 Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Pai decat sa dau 150 E p eun autocolant care costa 2E mai bine ma apuc de sculptat in lemn Pe net am gasit un kit asemanator la nemti cu 49E Rau am ajuns sa fie toate produsele mai scumpe de 2-3 ori ca in vest si salariile de 10-15 ori mai mici. Link to comment
VAXXi Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Rau am ajuns sa fie toate produsele mai scumpe de 2-3 ori ca in vest si salariile de 10-15 ori mai mici. Zâmbeşte, în vreo 2-3 ani va fi mult mai rău "> . Eu rămân la părerea mea, arată groaznic lemnul ăla. Mai ales cu "model", aşa. Link to comment
relu17 Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Pai daca va fi mai rau, am cam zburat din plaiurile mioritice. Desi ieri se lauda Nastase ca o sa creasca salariile, dar de preturi nu spune nimeni nimic. Asta cu cresterea de salarii a spus-o si Ceausescu pe 21 decembrie si cu ce folos :?: Link to comment
iuzar Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Pai daca va fi mai rau, am cam zburat din plaiurile mioritice. Desi ieri se lauda Nastase ca o sa creasca salariile, dar de preturi nu spune nimeni nimic. Asta cu cresterea de salarii a spus-o si Ceausescu pe 21 decembrie si cu ce folos :?: Tovarrrrasi, vom mari salariili (nu sarailiile) cu 100 de lei si preturili cu o mie... suna cunoscut, nu? Ne asteapta niste ani "de vis", nu gluma! Link to comment
VAXXi Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Hai să vă mai bag o strâmbă: ţin minte că pe forumul DaciaClub Marty spunea că la maşinile deştepte care au alarmă pentru lipsa centurii de siguranţă, există şi un senzor care detectează dacă e cineva aşezat pe scaun, aşa încât să nu bipăie degeaba. Ei bine, cu ocazia demontării scaunului (am schimbat braţul de prindere de lângă scaun al centurii de siguranţă), am văzut şi minunea: e un fir care pleacă de jos şi se leagă la o mufă din scaun. Link to comment
strumfuadi Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 da, asha am shi io la matiz, e firul care duce la martorul luminos din bord, ala cu centura de siguranta. mufa e tot sub scaun.. Link to comment
VAXXi Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Da iuzar, la Espero. Şi probabil şi la celelalte Woouri. Fă şi tu un test: pune contactul când stai pe locul şoferului, fără să ai pusă centura :arrow: ding-ding-ding. Pune contactul fiind în exteriorul maşinii, neaşezat pe scaun :arrow: tăcere. E o chestie pe care n-o realizezi conştient, dar dacă nu era senzorul ăsta ar fi fost foarte enervant sistemul. Link to comment
iuzar Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Da iuzar, la Espero. Şi probabil şi la celelalte Woouri. Fă şi tu un test: pune contactul când stai pe locul şoferului, fără să ai pusă centura :arrow: ding-ding-ding. Pune contactul fiind în exteriorul maşinii, neaşezat pe scaun :arrow: tăcere. E o chestie pe care n-o realizezi conştient, dar dacă nu era senzorul ăsta ar fi fost foarte enervant sistemul. Aaaaa, acum am inteles ce vrei sa zici...misto smecheria...nici nu realizasem diferenta...mersic Link to comment
zalmoxis Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Mai Vaxxi VREM SA TE VEDEM LA FATZA KIAR NU E POSIBIL!?!?! Link to comment
Shenck Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Mai Vaxxi VREM SA TE VEDEM LA FATZA KIAR NU E POSIBIL!?!?! Poate o sa ajunga vrodata... Aveti rabdare Link to comment
emi2009 Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Poate este TIMID????????????????? (dar o poza merge la matrimoniale) Link to comment
VAXXi Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Timiiid ?!? HA ! Matrimonialee ?!? HA ! Misterul rămâne :afro:. Link to comment
emi2009 Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 HIHIHI! most wanted man => VAXXi :afro: :afro: :afro: :afro: :?: Propun alcatuirea portretului robot :!: :!: Link to comment
Recommended Posts