Jump to content

Recommended Posts

Fie nametele cat de mare/ DWCC tot e mai tare! Asadar ne intalniram si ieri: Dj Dark care o pescui si pe subsemnata dintre zapezile din fata radioului public, NFS, Moldovenii mititei, Laurentiu si Uskt-ul pe care nametii si gerurile l-au tintuit in capitala inca de saptamana trecuta, cu familie cu tot. Vorbiram si povestiram diverse de la noua paiune a forumistilor: NFS - nu vajnicul moderator, ci jocul care i-a imprumutat nick-ul (sic!), pana la diverse probleme de psihologie feminina cu care nu va mai plictisesc, dar pe care Vlad Cel Mare - Moldovean mititel le-a ascultat cu luare aminte... Asadar fu nostim si de-aceasta data. Numai gerul in care am iesit cand se facu vineri ne-a mai diminuat entuziasmul tineretii...

le-a ascultat cu luare aminte...

Am ascultat, n-am avut de ales, mai nimic n-am înţeles (uite că-i cu rimă, sic!)... "Logica e ştiinţa exactă care ne ajută pe noi bărbaţii să nu înţelegem femeile."-citisem asta pe la bancuri...

Mai de preţ mi-au fost încurajările celor mai experimentaţi (in niciun caz tânărul Laurentiu) care m-au avertizat că situaţia se agravează odată cu timpul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...