Ami Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Cum e, copii? Scoatem capul dintre troiene si geruri? Link to comment
Dj_Dark Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Hai ca vreau sa va mai vad si eu, ma alatur vechiului alai la moment's sau unde va mai intalniti.. Link to comment
ileana Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Eu pas. Mi-e greu sa ajung, DN4 e plin de zapada inghetata. Link to comment
big2shae Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Capu-l scoatem, sa vedem daca reusesc sa dezghet masina Asadar venim! Link to comment
Ami Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 Fie nametele cat de mare/ DWCC tot e mai tare! Asadar ne intalniram si ieri: Dj Dark care o pescui si pe subsemnata dintre zapezile din fata radioului public, NFS, Moldovenii mititei, Laurentiu si Uskt-ul pe care nametii si gerurile l-au tintuit in capitala inca de saptamana trecuta, cu familie cu tot. Vorbiram si povestiram diverse de la noua paiune a forumistilor: NFS - nu vajnicul moderator, ci jocul care i-a imprumutat nick-ul (sic!), pana la diverse probleme de psihologie feminina cu care nu va mai plictisesc, dar pe care Vlad Cel Mare - Moldovean mititel le-a ascultat cu luare aminte... Asadar fu nostim si de-aceasta data. Numai gerul in care am iesit cand se facu vineri ne-a mai diminuat entuziasmul tineretii... Link to comment
big2shae Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 le-a ascultat cu luare aminte... Am ascultat, n-am avut de ales, mai nimic n-am înţeles (uite că-i cu rimă, sic!)... "Logica e ştiinţa exactă care ne ajută pe noi bărbaţii să nu înţelegem femeile."-citisem asta pe la bancuri... Mai de preţ mi-au fost încurajările celor mai experimentaţi (in niciun caz tânărul Laurentiu) care m-au avertizat că situaţia se agravează odată cu timpul. Link to comment
laurentziu83 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Pai erau destui sa-ti confirme asta, ce rost mai avea sa ma bag si eu in discutii d-astea inutile. Link to comment
Ami Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 @Big2shae...Macar ai aratat bunavointa...sau macar ai mimat cu succes! Link to comment
Recommended Posts