Kin Posted June 6, 2012 Author Share Posted June 6, 2012 În sfârșit am făcut rost de geam nou pentru ceasuri. Cel vechi era pătat cu ceva și se vedeau ceasurile întinate, nu s-a rezolvat nici cu poliș. Dați click pe poze pentru dimensiune maximă. Link to comment
Kin Posted June 17, 2012 Author Share Posted June 17, 2012 Ședință foto în stil Cross Process - Daewoo Matiz by KIN Link to comment
s3bby2000 Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Frumoasa masina, modificat cu bun gust. Daca te hotarasti sa imbraci volanul, iti pot da nr cuiva de la tine din oras care se ocupa de ceva timp de asemenea operatiuni. Multi km fara probleme Link to comment
Kin Posted June 19, 2012 Author Share Posted June 19, 2012 Mulțumesc! Dacă te referi la Horațiu, îl cunosc, el mi-a făcut panourile ușilor cu material ca husele. Ți-ai îmbrăcat volanul la el, ai cumva o poză? Sunt curios dacă-i ies ca lumea volanele.. Panourile au ieșit destul de bine. Link to comment
s3bby2000 Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Eu nu il cunosc pe Horatiu, ci pe Vali. La Vali mi-am imbracat volanul eu. Poze cu el nu am pt ca am vandut masina... Link to comment
NFS Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Deci din cauza ca ai vandut masina n-ai poze cu Vali? )"> Link to comment
s3bby2000 Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Imi cer scuze de exprimare, ma refeream la volan ). Voi incerca sa-i fac o poza si lui Vali daca il ajuta la ceva ) Link to comment
Kin Posted June 20, 2012 Author Share Posted June 20, 2012 Nu-i nevoie de poză cu Vali, mersi! Acum pe bune, nu-l știu, dar important e că acum știu că sunt cel puțin 2 persoane care fac asta la mine-n oraș, deci am de unde alege.. Până la urmă tot o s-o fac și pe asta.. Link to comment
Recommended Posts