CT_ZDB Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Oare noile modificari ale regulamentului o sa readuca spectacolul ? Mai este aproape o luna pana la prima cursa. Masinile mi se par cam hidoase nu botul ala nou... cele care au schimbarea aia de unghi a botului. O sa fie sesiunile oficiale de antrenamente si vom vedea care sunt favoritii. Link to comment
CT_ZDB Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 Interesante calificarile primei curse... sa fie F1 diferita anul acesta? Link to comment
Brainiac Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Complet diferita Aceeasi lupta intre McLaren si RB, acelasi "spectacol" anost. De remarcat ca nu mai sunt piloti italieni, de remarcat ca Ice Man inca mai poate (dar nu prea are cu ce) si de remarcat ca in Australia e soare. Link to comment
CT_ZDB Posted March 25, 2012 Author Share Posted March 25, 2012 Mercedas AMG se pare ca o sa ia fata celor de la RB... Si Lotus cred ca o sa faca o figura frumoasa. Ferrari e la pamant! Link to comment
Salex Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Ce boala a inhalat Perez asta ?? Link to comment
Salex Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 (edited) Sezonul asta cred ca o sa dea mari dureri de cap la bursele de pariuri. N-am vazut calificarile insa ma intreb, ce naiba e cu grila asta de start ? Edited April 14, 2012 by Salex Link to comment
Salex Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Buna cursa, chiar foarte buna, se pare ca sezonul 2012 a adunat destule elemente pentru a readuce interesul pentru F1. Link to comment
Recommended Posts