adimfx Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Intr-o piata auto auto tot mai dificila si imprevizibila tot mai putine marci avanseaza cifre si asteptari. “Nu avem tinte de vanzari pe 2012, nici ca volume, nici din punctul de vedere al cotei de piata, dar mi-am propus sa aratam clientilor adevarata valoare a masinilor noastre si sa-i facem sa se urce in ele”, a spus directorul Chevrolet pentru Romania, Catalin Manta, intr-o intalnire cu presa. Ca noutati, in toamna vor fi lansate modelele Cruze break si Malibu, insa Volt se lasa asteptat. Articolul complet pe 0-100.ro Link to comment
adrian_r5 Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Am citit articolu' ... apoi in urma cu vreo ora am vazut o reclama la tv. la italieni si am cautat detalii "pe net" - din ce vad aici in Italia se vinde cu instalatie GPL OEM inclusiv Spark ... oare la noi de ce nu se aduc ??? Link to comment
adimfx Posted February 29, 2012 Author Share Posted February 29, 2012 Probabil considera ca nu e piata pentru asa ceva. Putini romani cumpara masini cu GPL din fabrica, iar in Italia aproape orice masina pe benzina este adaptata la GPL. E alta cultura. Link to comment
VAXXi Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Si americanii cica vor incuraja tot trecerea la GPL ca alternativa pentru benzina. Cu toate astea, nu pricep ... s-au facut studii de piata sa refuze aducerea masinilor ? care-ar fi motivu' pentru care nu se aduc ? Link to comment
adrian_r5 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 s-au facut studii de piata sa refuze aducerea masinilor ? Buna intrebarea ... cu atit mai mult avind in vedere ca la Craiova s-au facut Cielo si Matiz cu GPL ... probabil ca a fost cerere. Link to comment
andreib Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Nu-si bat capul atat timp cat pot sa vanda diesel. Probabil au profit mai mic la o masina benzina+gpl decat la un diesel. Link to comment
Recommended Posts