riccelmic Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 (edited) Salut, acum ceva timp am avut un accident cu matizul intrand in fundul unei dacia nova. Am dus masina in service si am reparat`o. Lojic si cum era de asteptat au mai ramas cateva "chichitze" pe care le`am rezolvat intre timp. Am observat ca firul de la motorasul farului drept nu a fost pus la locul lui si aseara cand mi sa ars becul am pus si firul la loc. Cand am plecat de pe loc am observat ca nu mai functioneaza stergatoarele; am scos firul de la motoras far si stupoare: stergatoarele functioneaza. Vreo idee aveti ce sa intamplat? id: ric24iasi Edited February 27, 2012 by riccelmic Link to comment
riccelmic Posted April 3, 2012 Author Share Posted April 3, 2012 rezolvarea: cand am fost la service mi`au schimbat si farurile cu unele noi. Cand a venit un electrician nici nu sa uitat sa caute problema si a scos un cauciuc mic care se afla la becul de pozitie: dupa aia a mers fara probleme. si a cerut 40 de lei pentru treaba asta: Ce bulangiu de eletrician nu i`am dat decat 20 Link to comment
Recommended Posts