Ami Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Va sperie ideea ca aveti de adus niste martisoare? De asta nu a deschis nimeni topicul? Link to comment
big2shae Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 (edited) Venim! LE: Carevasazica nu prea vrea membrii forumisti sa intampinam impreuna primavara, la un ceai cald/cola rece + cartofi prajiti...Saptamana viitoare ar trebui sa ne dam loviti, azi nu! Edited March 1, 2012 by big2shae Link to comment
ileana Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Eu nu trag chiului! Sunt pregatita sa intampin orice anotimp, mai ales ca azi am primit cel mai inedit martisor de primavara, de la mama: o racleta noua cu perie pentru masina M-a vazut de dimineata ca imprastiam cu mana zapada fina de pe parbirz ) Link to comment
Ami Posted March 2, 2012 Author Share Posted March 2, 2012 Ne adunaram si de martisor (melcisor - ca sa il citam pe maestrul Ran). Inghesuiala mare la Moments, dar noi, clienti importanti tot am fost serviti cu drag. Mai mult, noi, gratiile feminine: Ileana, Moldoveanca mica si plusa cea haioasa si subsemnata am primit si martisoare de la gazde. La capitolul gesturi elegante au fost campioni si Moldoveanul mititel, NFS si Laurentiu. Veselie multa si buna dispozitie. Desi traiesc cu senazatia ca ospatarii le-au dus dorul lui Pepino - cu apetitul lui sanatos si Mitza - cu slabiciunea ei molipsitoare pentru cheesecake. Invatatura saptamanii a fost din ciclul: secretul pentru o casnicie lunga si fericita. Casatoriti-va cu persoane de alta natie si care calatoresc mult. In acest fel certurile sunt excluse prin imposibilitate: fata in fata e exclus din lipsa de timp, iar pe mail cearta capata accente de dezbatere filologica. Spre exemplificare avem urmatoarea secventa: Impetuasa regina a forumului - a se citi Ileana - nemultumita de ea stie ce ii scrie sotului pe mail simplu si clar: Nu voi veni sa te iau de la aeroport! ( A se citi: m-ai enervat crunt, ar fi cazul sa iti ceri scuze). Domnul, pe buna dreptate ingrijorat, raspunde: Care "voi"? Sunteti mai multi? Voila! Asadar ne-am simtit bine si de aceasta data. Multumim cavalerilor forumului pentru gesturile diafane. Ceilalti aveti ocazia sa va revansati saptamana viitoare. Ne-am rezervat masa, pentru a nu avea surprize. Asa incat, n-aveti nici o scuza!!! Link to comment
Recommended Posts