FLEX Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Dup'atita poezeala Se facu rost de mardeala "Un' te duci tu, mai calice Sa freci dude si carice Au nu stii ca-i goala oala Hai acas' ca minci papara!" Plm, zisei in barba Iarasi ma dadui in stamba Bine ca n-am zis pe sleau Ca ajung, si n-a fost chip Las' ca o veni alt joi Si-oi ajunge-n pas vioi Cu acelasi Matizol Ce il stiti, e tot nasol Borcanat, cu nas albastru Ochii-i bat la Zoroastru Plin de bube si noroi Zici ca este vrun moroi Link to comment
victimitza Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Iata sampling c-usturoiu Ca sa va incante...ochiu, Fi-i-ar trifoiu de ocara, Ca ne-ampins la drum de seara Si-am incins ditai chiolhanu'... (S-a si depus kilogramu'!!! ) Link to comment
mirelutza Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 mai copii tare îmi place cînd va vad la 4 ace stînd în juru' la o masa pe lînga sora mea ...slaba avetzi grija la comtot mai bine mîncatzi compot cica porcul cel din mic mai ales de la shoric are caloria mare shi se pune pe bulane! dai mai bine cu salate shi cu fructe delicate potzi sa pui shi usturoi doar daca nu eshti în 2 ca de mînca numa ea alaltu zice pa-pa shi de baga'n gura el nu'l mai tzuca'n boticel tareash vrea shi eu un mic chiar shi 10 la burtic' ca pe'acilea nu exista decît poze în revista dar las c'o venii shi timpul sa viu vara cu colindul shi ma pun pe colindat pe dunare'n lung shi lat shi ma burdushesc de mici pîna face burta plici apoi o sa bag shiun mic da' dala fara shoric ca mie frica de unsoare cica face ... deshtu mare! shi sa torn bere în mine pina'mi pica shortu'n vine shio sa vezi atunci surpiza: ...hai trimite-o pe Harissa!!! P.S: scuzatimiatzi scrisu de sus ca eu poet amu chiar nus shi nici mare scriitor doar un simplu...fratzior! Link to comment
Recommended Posts