big2shae Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 (edited) Ma gandeam si am si propus acu` vreo doua joi sa facem o intalnire in regie. Aici am fost de mai multe ori si sunt destul de bune preturile, locatia si diversitatea culinara Problema ar fi cu locurile de parcare, dar stiu ca o sa ne descurcam. Asadar? Edited March 21, 2012 by big2shae Link to comment
Ami Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 (edited) In principiu n-as zice nu. Sa vedem cine mai voteaza. Daca e ne joinim la masini? mai ales daca ziceti ca e ca problematic cu parcarea pe acolo... Salate au? Cam am probele cu bila zilele astea Edited March 22, 2012 by Ami Link to comment
big2shae Posted March 22, 2012 Author Share Posted March 22, 2012 (edited) Au ceva salate, doar ca e mai slab ca la moments (nu au foccacia ). Nu le-am incercat personal... M-am uitat la adresa afisata pe site-ul lor si e gresita, asta e cea corecta. (Nu luati in seama ce e la street view, poza aia e facuta demult.) E situat chiar la intrarea in Regie, la baza ultimului (al treilea) camin de 10 etaje. De fapt dupa ce treceti pe sub pasajul Basarab dinspre podul Cotroceni , cautati loc de parcare ca nu e mult de mers pe jos (100 m.) Da, putem sa ne joinim la masini Edited March 22, 2012 by big2shae Link to comment
Mm_Alice Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Eu si Andreea(plusa) zicem da! Abia asteptam clatitele uriase! (e joi, nu se pune) Link to comment
big2shae Posted March 22, 2012 Author Share Posted March 22, 2012 Aşadar, mergem au ba? Mă gândesc că or fi alţii care merg la moments fără sa citească aci... Link to comment
Ami Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Pai NFS zicea ca vine, Ileana zicea ca nu crede ca ajunge, Leutzu are de sarbatorit,deci astazi nu... De restul nu stiu... Link to comment
Pepinno Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 de unde se pleaca spre punctul "0"? Link to comment
laurentziu83 Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Cola la 0.5 + shaorma medie = 10 lei. Ivesti ?? Link to comment
big2shae Posted March 22, 2012 Author Share Posted March 22, 2012 (edited) La Iveşti ai total nota 70 de lei? Adevăru că-s scumpe clătitele, am auzit că s-au scumpit bananele... Dacă venea si pepinno săream de 90 de lei nota Acum aşteptăm cronicuta. Edited March 22, 2012 by big2shae Link to comment
Ami Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Asadar testaram si locatia studenteasca. Concluzia este ca generatiile care vin nu vor mai gati niciunul veci pururi. Nu de alta, dar la cat e de ieftin sa mananci in oras... Locatia este de tinut minte. Vesela si enegetica. Mi-a placut. Si desi furam putini, ne-am simtit fain. Cam dificil cu parcarea, caci nici studentimea nu mai e ce era odata. Parcul auto al tinerilor invatacei rivalizeaza cu parcarea unei corportatii sanatoase... Doar plusa micilor moldoveni parca nu fu in apele sale...Probabil pentru ca astia din Regie nu aveau bere neagra si s-a intretinut cu o sticla de apa plata... una peste alta, vom mai repta experienta si alta data! Parerea mea... Link to comment
NFS Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Vorba aia, "atmosfera e ciudata cand bei numa apa plata". Vorbesc din experienta. ) Link to comment
Recommended Posts