iuliu m. Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Salut, Cumpar emblema cu logo-ul Tico, autoadeziva, formata din cele patru litere, care se lipesc pe spoilerul fata, in stanga, sub marginea capotei. Cred ca nu poate fi confundata. Astept oferte! Link to comment
Shift1 Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 M-am interesat si eu.. nu se gaseste pe nicaieri una noua, nici la furnizori.. mai degraba faci una din autocolant Link to comment
iuliu m. Posted April 1, 2012 Author Share Posted April 1, 2012 Explorez deja si aceasta "pista". Credeam ca mai are cineva un set "uitat" pe undeva. Se pare ca nu poate fi comandata ca piesa noua. Asta am incercat de prima data. Poate , totusi, exista cineva suficient de "strangator" incat sa aibe asa ceva "prin casa". Uneori se poate sa ai noroc "dand sfoara in tara". In orice caz, destul de "low cost" solutia cu abtibildul care tine vreo cateva spalari cu jet sub presiune. Daca reusesc sa fac rost de asa ceva, voi "securiza" mult mai bine lipirea emblemei originale, pe spoiler. Astept mai departe! Link to comment
Recommended Posts