Abram Burel Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Parca as da si eu o fuga maine. Adica, maine e joi, nici n-am bagat de seama daca s-a schimbat ziua. Inca n-am citit daca s-a schimbat locul Dar poate ma dumiresc pana atunci P.S. Dezorientarea provine in primul rand de la disparitia (macar aparenta) a Costinesti-ului de la "nationale" Link to comment
ileana Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Costinestiul nu a disparut, va fi si anul acesta in ultimul weekend al lunii mai, ca de obicei. Intalnirile de joi se tin in acelasi loc, unii se mai duc la Polivalenta, altii o tinem direct spre Moments. Link to comment
big2shae Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Acum de când e cald si frumos afară mergem şi la polivalentă şi la moments Link to comment
Dj_Dark Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Eu voi fi acolo de pe la 7-7 jumatate prins cu niste trebi. Link to comment
Ami Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Eeeei, Abramburelul...chiar imi era dor... Link to comment
lascarica Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Pina la urma unde se tine ca as veni si eu ? Sint prin Bucuresti Link to comment
Recommended Posts