ileana Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 ..macar online Eu vreau o salata italiana, cu sos Caesar si o bere fara alcool. Cine se mai baga? Link to comment
big2shae Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Eu vreau cartofi prăjiţi cu un şniţel de pui nears, niscaiva sos caesar de la ileana, un heineken draught si un cheesecake cu vişine, la două linguriţe! Link to comment
sorin_maican20 Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Cateva poze de la intalnire: Link to comment
NFS Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Eu o bere N/A... de mancat, nu... ca e seara. ) Link to comment
Ami Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Mda, viata e asta, unii au intalniri on line, altii muncesc. Viata de caine de lux. E mai bine decat miel, asa ca... sa Paste-ti fericiti! Link to comment
Dj_Dark Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Aseara din intamplare s-a facut o reuniune de 3 cluburi si a iesit ce se vede prin poze. A fost una din cele mai reusite intalniri din ultimul timp, cred ca au fost undeva la 20 de masini. S-a discutat de mecanica, femei, saorme si alte "d-ale gurii" si nu numai, s-au facut teste, fiecare cu masinile altora binenteles Poate are domnul sorinmaican o poza de ansamblu cu tot ce era acolo. Printre membri prezenti pot numara cateva "raritati", si anume mister Rafi, pe care nu l-am mai vazut de 2 ani cred, Dumitru Cristian si la final, cine credeti ca a aparut? Un Steph rotofei pe care sa nu-l mai cunosc si caruia i-a placut atat de mult espero-ul meu incat la plecare am crezut ca vrea sa se contopesca cu el . Deh, pietrisul asta. Link to comment
laurentziu83 Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Asta in stilul: "Bine ca au plecat provincialii !" Link to comment
steph Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Dj, chiar ma gandeam cum dau un cap in espero Link to comment
sorin_maican20 Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Data viitoare vin cu bateria incarcata si o sa fac o poza de grup. Link to comment
Recommended Posts