Jump to content

Recommended Posts

1. Eu una ma bag la gratar...

2. Ce ziceti de niste oragnizari de drum? Ca eu nu cred ca ajung la intalnire joi...decat daca ma steptati, ca eu ma sporovaiesc cu ascultatorii pana pe la miezul noptii...

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Inteligentule (Brainiac, daca nu se intelege aluzia) si je pleaca in jur de 17 de la casa poporului... Interesat sa hook up... Mai ai tel meu?

Bre Salex, la ce virginitaturi te referi?

Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk 2

Edited by alx

Alx-ule, au ramas niste mici cam arsi si o litra de Fanta zguduita de la ultima intalnire. Am zis sa le pastram, ca sunt folositoare la urmatoarea.

Salex, eu nu mai sunt sigura ca pot ajunge joi in Bucuresti. Daca nu s-o gasi altcineva cu care sa te intalnesti, ramane ptr urmatoarea intalneala.

Excelu' e super, multumim domnisoarei Grasu'!

@ileana: Grasu' si-a manifestat disponibilitatea de imbunatatire dar dupa data de 15 Iunie

@alx: visezi matale :P ... Te dezamagesc, e vorba de 3 (sau 4 ?) sacose cu divserse: bere, vin, farfurii, etc

Update:

1. ileana

2. brainiac

3.Wolfman de joi

4. Wolfman staff de joi.

5. uskt2005, 1 camera de joi

6. Ami

7. AB+

8. NFS (posibil +junior)

9. Laurentiu

10. Blonda + Dan

11.Blonda + Dan staff

12. iulia

13.alx

14. Leutzu + Leutza.. 1 camera pt 1,2,3

15. draco - uh, bine c-am mai prins la oferta

Va dorim distractie maxima si vreme buna.

Pai Salexule, daca e vorba de beuturique ma sacrific eu... Ce sa fac...?

In drumul vostru spre A2, mai ales ca veniti care dinspre Centru, care dinspre Baneasa, trebuie sa va abateti foarte putin din drum si sa treceti prin zona Piata Alba Iulia sau Piata Matei Ambrozie - Ilioara (inca nu stiu sigur unde o sa fiu insa ne putem auzi la un telefon).

Bai nene dar de cand ploua tot va intervine cate ceva...

De cand ma sperie pe mine ploaia?

E vb de finante din pacate... am bagat in accent vreo 12 bulioane saptamana trecuta: reconditionat amortizoare, schimbat bielete de directie, capete de bara, bielete antiruliu, bucsi bara stabilizatoare, geometrie...

@ alx - nu-l mai am, da-mi un pm si ne auzim. Si da, ar fi bine (zic eu) sa ne grupam.

@ stefan - trec(em, daca vine si alx) sa le luam. Sunteti acasa maine, in jur de 17.30?

Ne auzim la telefon. Chiar daca nu sint, pot veni destul de repede. Daca esti sigur ca poti veni, atunci, in cel mai rau caz, le pun in portbagaj si vor fi diponibile in oricare din locatiile indicate anterior. Ilioara oricum este in drum catre A2 :) .

Edited by Salex

Cu atatea abandonuri declarate, aproape ca ma bucur ca m-am tinut pe lista :) Totusi, inca nu e deloc clar ce va urma :( Un lucru e cert: daca apar, va fi fara amplificatoare, lumini si alte chestii care au gadilat nasol creierii unora in decursul timpului :D (asta se poate comunica gazdelor, ca sa nu puna lacat la porti daca ma vad!)

Pacat ca nu putem veni nici noi anul asta... Speram sa reusim la urmatoarea, la bulgarscatata.

Distractie placuta si sa aveti parte de vreme frumoasa.

pana la urma cumparaturi face cineva? daca e eu ajung dimineata in costinesti si apoi ma pot ocupa de ele... ileana te sun mai pe la 9-9,30 sa imi zici ce fac

eu in noaptea asta plec spre costinesti pe la 3,30

Eu, NFS, Ami si Draco ne intalnim in jur de ora 12-13 la Drajna. Ne auzim la telefoane, mergem impreuna la cumparaturi. Nu are rost sa te chinui singur.

Drum bun la noapte!

p.s. Viorel o fi ajuns?

Inca nu am ajuns, dupa ce mi s-a dus de la punct distributia in Rm. Sarat mi-a adus fiu-meu Tico de-acasa si-am plecat mai departe (Leganza am lasat-o desfacuta intr-un garaj in asteptarea a 4 supape de admisie care vin de-abia azi iar pe fiu-meu l-am urcat in tren cu destinatia Bacau) insa dupa Ianca mi s-a rupt cureaua la alternator de la Tico asa ca am fost nevoit sa ma intorc pe baterie pana Ramnic, am gasit la acelasi garaj o curea si am innoptat aici, fiind deja orele 22.00. Cand se trezeste Ligia plecam spre mare, speram fara alte incidente.

Mosule ... tu chiar ai plecat cu stingul la drum :shock:

@Brainiac: da-mi un telefon cu vreo jumatate de ora inainte de a ajunge in zona, eventual cind pleci de la munca si stabilim dinamic unde ne vedem.

Puteti, cei care pleaca devreme, sa ne spuneti si noua locatia radarelor de pe avtostrada?

@ Stefan - da, te sun cand plec de la munca, in jur de 5 (spera optimistul din mine)

@ Sergiu - il tin in portofel de-atunci, daca-l uit nu pot sa-l uit decat cu tot cu portofel (caz in care am pus-o) :D

@ Alex - la ce naiba iti trebuie bre sa stii locatia radarelor de la ora 14, cand tu o sa pleci la 18? Am detector decent, mergem cu el.

distractie placuta tuturor la mare si salutati marea din partea mea!!! sufar amarnic ca nu pot fi alaturi de voi avand in vedere ca sunteti un grup extraordinar si observ ca vin oameni noi care nu au fost la dunare si care sigur se inscriu in aceasta categorie!sper ca pe viitor sa capat si eu un mers normal al vietii si sa ma pot bucura de viata asa cum o face un om normal!distractie maxima!

Orientativ, inteligentzaintruchipata, orientativ...

In alta ordine de idei, are cineva un sort in plus? Sau poate mi-l imprumuta pe cel personal...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...