ileana Posted June 4, 2012 Author Share Posted June 4, 2012 Am ajuns si eu acasa, dupa o scurta si frugala masa in Oltenita, impreuna cu Ami, Laur, Draco, Lym si plusa lui. Superba intalnire, vremea neasteptat de partea noastra, prieteni alaturi de care ne simtim bine. Ne-a bucurat vizita celor 4 Mcoji, zvelti si plini de energie mai ales juniorii. Ne mai povestim maine, ca acum simt o mareeee oboseala, normala dupa o nationala putin prelungita. Link to comment
LYM Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 (edited) Am ajuns si noi acasa cu bine. Intalnire foarte frumoasa, ma bucur ca am reusit sa ajungem intr-un final! Edited June 4, 2012 by LYM Link to comment
Wolfman Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Si noi am ajuns OK, dupa ceva emotii de care nu ne-a scutit Ticolino la intoarcere; s-a tot slabit cureaua de la alternator incat am ajuns in Ramnicu Sarat pe baterie, nici macar semnalizarea nu mai mergea. Am intins cureaua la garajul unde mi-au reparat Leganza, am mutat bagajul din Tico si am plecat mai departe spre casa unde am ajuns in mai putin de doua ore cu ambele masini. Pentru asta cat de curand marit Leganza iar Tico n-o sa mai iese in veci din oras, la cat m-am copt azi in el... Oricum se pare ca nu-i prea convine alergatul pe distante lungi, mai ales pe canicula. Foarte faina intalnirea si compania, pacat ca s-a terminat asa repede. Link to comment
Ami Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Am ajuns si noi la punctul terminus (Laurentiu, Draco si subsemnata), dupa o intalnire estivala plina de soare si savoare si un pitstop oltenitean de acum traditional. Fara doar si poate Costinestiul are un loc aparte in istoricul nationalelor dwc. Mai multe impresii si poze maine. Asteptam cu interes urmatoarea nationala. Cea bulgareasca?... Link to comment
Salex Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 p.s. Salex mama, tot respectul ptr excelu' ala, e o adevarata comoara ptr intalniri. Ne-a calculat la fix cumparaturile. Pentru afirmatia asta Grasu' s-a umflat in pene mai ceva ca un curcan. Ma rog, curcanita ! Pentru eventuale modificari/imbunatatiri (sa speram) asteapta propuneri. Dupa 15 Iunie ! Link to comment
Wolfman Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 (edited) Ligia mea alergand printre maci: Trei frumoase: Cum se bea de ziua copilului: Dupa care vine cheful de sapat: ...de pozat: sau chiar de scaldat: Edited June 5, 2012 by Wolfman Link to comment
Brainiac Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Am ajuns si eu aseara, rupt de oboseala, ca-n Vama se doarme mai putin. Foarte frumoasa intalnirea, foarte proaste glumele de noapte si foarte lung drumul spre casa (senzatie majora cu 90 la ora pe A2 ) Link to comment
laurentziu83 Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Ai cheltuit toti banii in Vama? Link to comment
big2shae Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 (edited) Proaste glumele de noapte? Da' de ce, ţi-au pus zeamă de castraveţi în loc de gin? Sau luai antibiotice şi nu te-ai "integrat"? *gin = un suc natural de fructe nonalcoolic! Să nu creadă lumea că pe la naţionale se consumă alcool...nici vorbă... Îmi pare bine că aţi avut parte de vreme bună şi v-aţi distrat! Vreun mititel rece-uscat a mai rămas? Edited June 5, 2012 by big2shae Link to comment
ileana Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 Mititei nu au ramas, in schimb te asteapta in frigider 50 de clatite proaspete si rumene Link to comment
big2shae Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Si unde-i frigiderul? Ce nasol e sa fii pe din-afara...sunt sigur ca asta cu clatitele e 'inside joke' de la Costinesti. Da` nu ma fac eu mare? Link to comment
Ami Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 @ Moldovean mititel - mami, asta cu clatitele a fost o gluma, dar nu facuta de noi, ci de altii... si pe banii nostrii...deh, ne-o mai furam si noi din cand in cand... Link to comment
Brainiac Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 @laur nu chiar, dar am consumat cu moderatie alcool pana la 8 dimineata. Iar la 3, cand am plecat, n-as spune ca eram chiar cel mai treaz sofer @vlad nu, nimeni nu face glume chiar ATAT de proaste incat sa puna zeama de castraveti in loc de gin. E vorba doar de mistouri si de caterinca de-aia tipica betivanilor de pe la astfel de intalniri. Link to comment
laurentziu83 Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Ultima oara cand v-am vazut, la Expirat, am crezut ca ati baut doar suc de mere si ceai. Link to comment
Recommended Posts