mirceajo Posted May 27, 2019 Author Share Posted May 27, 2019 37 minutes ago, cris06 said: Ai stergator spate? 😃 Nu am inteles.. Link to comment
cris06 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Maneta stergatorului are si poz pt stergator /spalator spate. 🙂 Link to comment
pompiliu92 Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 16 hours ago, cris06 said: Maneta stergatorului are si poz pt stergator /spalator spate. 🙂 Are maneta de break. O foloseste pentru spalatoarele de faruri. Nu are stergator pe spate. 🙂 Link to comment
mirceajo Posted June 2, 2019 Author Share Posted June 2, 2019 Multumesc Pompiliu pentru explicatie! Momentan este doar maneta, trebuie si vasul cu cele 2 motorase de break mutat de pe cea gri, 2 fire si stropitoarele, dar mai tarziu.. Link to comment
mirceajo Posted June 10, 2019 Author Share Posted June 10, 2019 Poze cu sora ei mai mare 🙂 4 Link to comment
mirceajo Posted June 20, 2019 Author Share Posted June 20, 2019 (edited) Luni am reusit sa duc Nubira argintie la tara, unde ramane de piese sau cine stie ce ma mai taie capul.. Masina a mers pe rotile ei condusa de Lucian.. Odata ajunsa la tara am luat condensatorul de AC pentru cea visinie (era praf). Tot luni, pe seara, am inlocuit condensatorul si astazi am mers la incarcare freon. Aveam ceva emotii pentru ca nu cunosteam nimic despre masina + ca am inlocuit conducte + condensator + piulita de la cele 2 conducte care intra in compresor, mergea foarte greu la strans, ca si cum a intrat stramb. Cu toate cele mentionate mai devreme incarcarea a fost ok, presiunile ok, dar a inceput sa fasaie pe la piulita minunata.. am reusit sa o mai strang si nu se mai auzea.. acum sa vedem cat tine si daca apar alte pierderi 🙂 Edited June 20, 2019 by mirceajo 2 Link to comment
mirceajo Posted June 27, 2019 Author Share Posted June 27, 2019 Hai ca am uitat se mentionez.. am inlocuit franele fata/spate cu cele de pe aia gri. Fata - etrieri de evanda Spate - platoul cu sabot frana de mana si etrierii. 1 Link to comment
Aleks98 Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 La 27.06.2019 la 9:56, mirceajo a spus: Hai ca am uitat se mentionez.. am inlocuit franele fata/spate cu cele de pe aia gri. Fata - etrieri de evanda Spate - platoul cu sabot frana de mana si etrierii. Felicitari pentru munca depusa. Masina arata excelent. 1 Link to comment
speedy82 Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Am uitat să îți zic ultima dată când ne-am văzut: vopsește jantele un gri carbon metal. Îți zic din proprie experiență, că arată într-un mare fel Link to comment
mirceajo Posted July 1, 2019 Author Share Posted July 1, 2019 Urmeaza vopsitul, dar la iarna, discutam atunci mai aproape 🙂 1 Link to comment
Aleks98 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Salutare! Am si eu o nubira 2 1.6 2004. Pot sa va pun o intrebare,fara suparare? Nu imi functioneaza faza lungă, am schimbat sigurante+relee+bloc de lumini si degeaba...aveti idee despre ce este vorba?? Mulțumesc mult pentru ajutor. Stiu ca,nu este locul aici pentru asta dar, va cer inca odata scuze Link to comment
mirceajo Posted July 9, 2019 Author Share Posted July 9, 2019 Electrica nu este punctul meu forte, asa ca imi pare rau.. deschide un topic si te vor indruma colegii. 1 Link to comment
Aleks98 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Mircea,dezmembrezi vechi-ul "LON"? Link to comment
mirceajo Posted July 10, 2019 Author Share Posted July 10, 2019 Da, dau piese de pe el, mai putin motor, cutie. Rotile de aliaj si scaunele sunt vandute, iar bara pe spate e cu gauri pt senzori parcare si lampi US. 1 Link to comment
Aleks98 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Proiectoarele de ceață,ma interesau si ceasurile Link to comment
mirceajo Posted July 15, 2019 Author Share Posted July 15, 2019 (edited) Am plecat sambata la tara cu multe idei cu ce am de facut la masina si am reusit doar sa montez senzorii de parcare si lampile US :))De mentionat ca la demontarea barii pe spate din 6 suruburi de prindere doar unul a iesit intreg, restul s-au rupt.. iar la sorturi toate rupte.. Asa ca am imprumutat sinele de metal pentru prinderea pe masina si suruburi sorturi de la cea gri 🙂 Am facut retus pe unde se vedeau urme de rugina.Senzorii de parcare sunt cei de pe cea gri si i-am facut la culoarea masinii (smirgel fin si vopsea la culoare). Lampile US am facut ce trebuia de prima data, bara jos si taiat pe semn (aparent bara are semn pe interior) asa ca acum sunt asezate mai bine. Bonus am pus cheder la usi pentru a reduce zgomotul. Edited July 15, 2019 by mirceajo 6 Link to comment
florinellll Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Opaa ,vad niste ochelari pe acolo.🤔 Link to comment
mirceajo Posted July 17, 2019 Author Share Posted July 17, 2019 14 hours ago, florinellll said: Opaa ,vad niste ochelari pe acolo.🤔 Da, sunt un ochelarist :)) 1 Link to comment
Geo_ZGA Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Ce cheder e ala? Dedicat sau ceva universal? 1 Link to comment
mirceajo Posted July 17, 2019 Author Share Posted July 17, 2019 4 hours ago, Geo_ZGA said: Ce cheder e ala? Dedicat sau ceva universal? Ordinar, la metru din targ Autovit 2 Link to comment
mirceajo Posted July 18, 2019 Author Share Posted July 18, 2019 (edited) Aseara am inlocuit capetele de bara si reglat caseta sa vireze egal stanga-dreapta (vira mai mult dreapta inainte). Inlocuit carenaje fata (erau sparte) + scuturi motor (unul nu era, altul era spart). Montat rezonator (nu avea). Inlocuit compresor AC, al masinii a pierdut freonul pe la jumate.. 😞 Iar acum de dimineata am fost la geometrie (dar trebuie sa astept marti ca nu lucreaza) si incarcat cu freon. Merge bine compresorul si acum sper sa tina avand in vedere ca toata instalatia este de pe cea gri, acum 🙂 Poze: Edited July 18, 2019 by mirceajo 2 Link to comment
mirceajo Posted July 20, 2019 Author Share Posted July 20, 2019 Astazi am reusit sa inlocuiest racordul flexibil, am spalat motorul si facut gaura in capacul motor pentru joja + spalat exterior (inainte sa ploua :)) ) 5 Link to comment
mirceajo Posted July 23, 2019 Author Share Posted July 23, 2019 Gata su geometria fata/spate, acum merge drept :))Mai am putin de umblat la volan ca e in stanga (la nubira are catare si nu-l poti scoate si pune drept, trebuie umblat la axul cardanic, de acolo se rezolva). Dupa ma duc iar si verific, fara costuri extra. 2 Link to comment
Recommended Posts