mirceajo Posted December 2, 2012 Author Share Posted December 2, 2012 Sa mai povestim.. am facut o plimbare pana la Sibiu am ramas foarte impresionat de consum.. au fost parcursi 740 km si am avut consum 6,9%(51 litri), plin pe plin, din acesti km 200 au fost regim autostrada 130-140 si restul 80-110 km/h. este pentru prima data cand scot acest consum deci se poate consum sub 7% /"> mai jos o poza pe le jumatatea drumului de intoarcere (Fagaras) Link to comment
Dj_Dark Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Cred ca are ceva drumul ala, si eu tot pe-acolo am scos cel mai mic consum, (mai mic ca al tau) Acelasi regim. Link to comment
Petrica_CBD Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 de aia iubesc cielo 6% consum....putere mai mica...consum mai mic...Velican poate confirma...dar diferenta dintre masina mea si Nubira lui Mircea merita 1l/100 km...poate reusesti si in Bucuresti sa scoti un consum...ca sunt curios Link to comment
mirceajo Posted December 8, 2012 Author Share Posted December 8, 2012 in bucuresti cel mai putin a fost 10% dar mers la 2500 ture si mult a5 -a Link to comment
Rafi Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 cine zice mai jos de 10% in oras..minte rau, nici taicamiu nu scoate sub 10 cu Nubira lui si merge foarte calm si constant, in schimb afara sunt economice daca nu ai picioru greu Link to comment
ches Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 IN plus diferenta dintre Nubira si Cielo se simte la calitatea tablei/tratamentului anticoroziune (eu n-am vazut Nubira ruginita la pasaje) si a materialelor din interior. Plus puntea spate independenta, eventual cu discuri . Link to comment
mirceajo Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 (edited) sunte multe diferente... discurile pe spate e un must! legat tot de consum, azi m-am intors dintr-o plimbare Bucuresti-Sovata-Tg Mures-Bucuresti 870 km plecat cu plin din Buc si am facut plinul azi la Tg Mures 7,3% acolo am prins prima zapada si -9 grade (folosit A/C vreo 100 km) in rest mers 80-110km/h, mai putin in depasiri si autostrada ploiesti 150km/h.. pt mine e ok consumul. PS 19.000km de la achzitionarea Nubirei (in 8 luni) /"> Edited December 9, 2012 by mirceajo Link to comment
Petrica_CBD Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 la cati mai multi km fara probleme Link to comment
Dj_Dark Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 (edited) IN plus diferenta dintre Nubira si Cielo se simte la calitatea tablei/tratamentului anticoroziune (eu n-am vazut Nubira ruginita la pasaje) si a materialelor din interior. Plus puntea spate independenta, eventual cu discuri . Nu ai vazut deocamdata, mai ai rabdare vre-o 5-6 ani asa. Intr-adevar, pare mai bine facuta decat cielo din acelasi an dar sa vedem daca bate si batranele din 95-96 Edited December 10, 2012 by Dj_Dark Link to comment
mirceajo Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 eu zic ca il face pe cielo la rugina, vorbim de cele facute in RO, a mea are aproape 9 ani si nu are decat un mic punct rugina (varf de ac cizmar :mrgreen .. in rest coreseria e perfecta si nu a avut nimeni grija de ea... Iar la capitolul imbunatatiri avem o surpriza.. Link to comment
mirceajo Posted December 11, 2012 Author Share Posted December 11, 2012 si din ciclul innebuniti dupa masina.. azi am achizitionat: iar surpriza se lasa asteptata.. Link to comment
Dj_Dark Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Esti cu capu' Eu zic sa iei si caroseria aia completa de la radacini sa o ai de rezerva Link to comment
mirceajo Posted December 12, 2012 Author Share Posted December 12, 2012 eu nu strang piese pentru rezerva, ca altiiii... eu le si pun pe masina sa le uzam ce naiba... Link to comment
Dj_Dark Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Pai hai, fa-ti nubira noua ce naiba? Link to comment
Rafi Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 halat cat costa halatu ? , dar parca ai mai schimbat odata ferodourile ... Link to comment
mirceajo Posted December 12, 2012 Author Share Posted December 12, 2012 le-am schimbat in vara, dar daca astea asa vin la pachet.. astea le-am luat ca aveam eu pitici pe creier sa fie nou Link to comment
Salex Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Protectiile alea din cauciuc sigur o sa fie binevenite . Cunoscatorii sistemului stiu de ce. Link to comment
mirceajo Posted December 12, 2012 Author Share Posted December 12, 2012 ma bucur ca cineva ma intelege "> Link to comment
mirceajo Posted December 14, 2012 Author Share Posted December 14, 2012 (edited) Ehe si uite asa din ciclul "when everything goes right something goes wrong"... uite cum se intampla necazul... miercuri noaptea s-a rupt cureaua de distributie si cum urmarile le stim cu totii las pozele sa vorbeasca singure.. iar in urma necazului a se privi si rezolvarea: si multe alte pieseeeee... Maine vedem rezultatul banilor investiti.. Cu multumiri DjDark; Krvan si nu in cele din urma Rafi.. se stieeee!! Edited December 14, 2012 by mirceajo Link to comment
Dj_Dark Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Maine o sa ai o masina ca noua, n-o sa mai bata nimic . Oricum, bun pret la chiulasa, mai ales ca vine si cu rampa de injectie cu tot. Link to comment
Rafi Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 ai primit si injectoare ..? momentul "dezvirginari" ) Link to comment
mirceajo Posted December 14, 2012 Author Share Posted December 14, 2012 dap, chiuloasa este echipata in afara de supape culbutori si axe, mai are rampa de injectoare si bujii. Link to comment
Rafi Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 super tare clar nu se merita reparata aia veche Link to comment
Petrica_CBD Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 bravo nenea....ai facut treaba super buna...pacat ca s-a intamplat...dar a meritat investitia....la cati mai multi km fara probleme...DJ mecanic No.1 Link to comment
Recommended Posts