Salex Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Terminati mai cu trapa, voi nu stiti ce vorbiti de o vreti asa de mult ... Link to comment
mirceajo Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 Salex nu ii lua in seama, stiu ce inseamna trapa si nu merit efortul. Link to comment
raresvintea Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 O singura chictita, daca tot ai muncit asa de mult. Cauciurile dela pedale, ca ala de la frana se roade si sevede inestetic. Link to comment
mirceajo Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 @ raresvintea ala e ultimul lucru pe care il voi achizitiona. Daca tot fost vremea ok, am finalizat proiectul clima : - am achizitionat senzorul de temperatura exterioara, nu il aveam si nu functiona bine clima; - am montat tubulatura pentru pasagerii din spate; Link to comment
Rafi Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 (edited) nea tu te pregatesti de vreo era glaciara si nu stim noi tine-o tot asa, vb aia sa iti creasca mare Edited February 25, 2013 by Rafi Link to comment
mirceajo Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Rafi poate vrei vreodata sa mergi ca un domn in spate si eu iti ofer toate conditiile. Am mai rezolvat farurile si un bec la clima. 1 Link to comment
Dumitru Cristian Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 felicitari. deci ai luat toata instalatia electrica de pe al ciuvei, nu? care avea legaturile pentru clima? Link to comment
mirceajo Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 dap, trebuie toata instalatia electrica a masinii + unitatea de climatizare + senzor temperatura exterioara. Te astept pe la intalniri si iti povestesc in detaliu. Link to comment
mirceajo Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 Din ciclul cand te mananc te scarpi si anume am fost sa fac geometria ca am volanul putin spre stanga, o ridica aia sa verifice bucsaraia si cand trage de roata.... Surpriza, dansau rotile din bascule.Asadar azi a fost operatiunea bascula! Am achizionat bascule complete originale si am scos "dansatoarele", cam asa arata: Masina si-a schimbat comportamentul, maine ma duc din nou la geometrie, acu fiind obligatorie. Link to comment
Rafi Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 (edited) vai frate cati km aveau ....? nu iti tragea de volan la accelerari bruste? Edited February 27, 2013 by Rafi Link to comment
mirceajo Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 masina are 117500 km si nu tragea stg dreapta la plecari, altfel il beleam pe Dj de cateva ori )"> Link to comment
Rafi Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 (edited) chiar ma mir ca nu tragea, la mine sa rupt pe dreapta si daca bagam picioru in ea avea impreasia ca mi-o ia roata inainte Edited February 27, 2013 by Rafi Link to comment
mirceajo Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 pai daca la mine ambele erau la fel, compensau am facut azi si geometria fata/spate... acu sa curga serpentinele.. Link to comment
mirceajo Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Multumim lui Rafi pentru poze: 1 Link to comment
krvn Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Ultima poza e criminala! ...zici ca e alta masina Link to comment
Petrica_CBD Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 frumoasa fok...bravo nenea...felicitari si pt poza cu baietii...4 dwuri la un loc...(o Leganza mai lipsea si era tacamul complet) Link to comment
Rafi Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 (edited) poate joi va fi vremea frumoasa sa facem afara o sedinta foto mai frumoasa. (masinile sa fie prezente la costum, spalate si aranjate ) Edited March 4, 2013 by Rafi Link to comment
mirceajo Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 din pacate nu o sa fiu joi in bucuresti, abia in wk ma intorc.. Link to comment
mirceajo Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Si uite cum ma completez eu cu DjDark, acu a venit randul meu sa-l ascult... deci la indemnul lui am pus 2 relee si o siguranta pentru a nu forta instalatia electria a farurilor si montarea unei diode care sa-mi permita trecerea din faza scurta in lunga fara a se stinge scurta. Adica la mine avand xenon pe lupe cand treceam pe faza lunga (la drum) era diferenta foarte mare de lumini si nu mai vedeai nimic, trebuia sa tin maneta pt flash sa pot vedea ambele faze aprinse. Acum am rezolvat aceast mic bug. Mentionez ca montand releele + siguranta, ele luand acum tensiune direct din baterie (+ trecand prin siguranta) am constatat o mai buna iliminare a farurilor, tensiunea transmisa catre far este cea optima si acum pot spune ca am lumina alba. Ele fiind incalzite bine acum. P.S. in afara de siguranta de 10A care am lasat-o la vedere(se vede in poza) in caz de ceva, in rest nu se vede nimik, releele avand loc sub panoul de sigurante. Piese achizitionate: 2 relee cu soclu si fire 1 siguranta 10A cu soclu si fire Poze: Am uitat sa zic ca toate firele sunt cositorite si izolate! Link to comment
Dj_Dark Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 (edited) Siguranta generala care alimenteaza releele e de 30 A si s-au pastrat si sigurantele originale, acum sunt dupa relee. Am uitat sa facem poza la dioda minune. Se pune intre firele maro si verde (nu mai stiu exact cum, sa conduca dinspre lunga spre scurta) direct la maneta. Oricum, toata operatiunea a durat o cam o ora si s-a facut cum trebuie, sub banda aia alba izolatoare s-a folosit un varnish waterproof contractabil la caldura si dupa ce se raceste se face piatra, foarte misto, se gaseste in targ. Edited March 11, 2013 by Dj_Dark Link to comment
Petrica_CBD Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Paparazzii ...am parcat chiar langa tine...dar cand am plecat eu...tot acolo era masina ta Link to comment
mirceajo Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 (edited) In ultimile 4 zile pe acolo si-a facut veacul.. Edited March 17, 2013 by Salex Link to comment
Petrica_CBD Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 ai fost cu targul...si eu la fel...dar la cosmetice la E1 Link to comment
krvn Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Sincer nu stiu ce ne am face fara DJ-u! La mecanica mai e cum mai e,dar pt mine electrica asta e un calvar! Foarte elegant lucrat Link to comment
Recommended Posts