danmic Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 stie cineva cat costa o antena de tico? , exsista cumva si antena electrica? Link to comment
rusu andrei Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Aproximativ 300 000 la oric emagazin de piese Daewoo. Electrica pe Tico stiu ca nu este.. Link to comment
SORAN Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Poti sa iti montezi electrica dar o pui in aripa nu ai unde in locul celei vechi. Tre sa dai gaura in tabla s.am.d. Link to comment
danmic Posted May 5, 2005 Author Share Posted May 5, 2005 am cautat antena de tico pe www.autodaewoo.ro si acolo zice ca au si electrica Link to comment
nicubarbu Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 (edited) Kit antena electrica Tico (motor si pol) - 700.000 lei (din dezmembrari - nu leii -> ci antena). Mesaj privat pt detalii. Se monteaza tot in stilp ca si cea manuala. Edited May 17, 2005 by nicubarbu Link to comment
danker62 Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 (edited) Va salut pe toti! "> Stie cineva unde se gaseste, cat costa si cum se monteaza o antena electrica pe Ticalos? o poza, o schema ceva cred ca ar fi foarte utila pt cei interesati. scuze daca s-a mai discutat problema dar eu am cautat pe forum si n-am gasit nimic. S"> Edited October 1, 2006 by danker62 Link to comment
dreaQ Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 (edited) Pun pariu pe o bere ca s-a discutat treaba cu antena de cel putin 2 ori pe forum. Dai sa caute ca ai sa gasesti cu siguranta. Bafta.. "> Uite asa la prima : antena de tico. Edited October 1, 2006 by dreaQ Link to comment
Recommended Posts