Jump to content

Recommended Posts

Rusine ca nu participati si voi :D

La carciuma se poate si in alte zile :P

Aseara am avut ocazia aseara sa vedem primul turbo pus pe un motor de cielo 8V (cel albastru din prima poza)

Multumim Sorin pentru poze, pacat ca nu ai mai stat.

Edited by Dj_Dark

Mai scrieti si pe aici cand veniti la intalnire. Aseara as fi venit cu placere la polivalenta daca stiam ca este cineva. Am banuit ca e pustiu asa ca am fugit direct la carciuma.

Niciodata nu e pustiu. Pe aici nu prea mai scriu fiindca stiu ca nu prea mai veniti. Tu ai cont si dincolo, urmareste si topicul ala ;)

Trebuia sa vii sa vezi ce fac unii oameni cand se plictisesc (turbo pe 1.5 8V destul de ieftin la pret).

Dincolo nu prea urmaresc ca nu-s obisnuit si nu prea-mi place ca e dezordine. De acum trag mai intai o tura prin parcare ca e cald si frumos, si mai vezi si ceva interesant :)

Si mai ziceti ca femeile fac bisericute... Noi-voi,aici-acolo. Eu propun asa: se incepe in parcare si cine vrea mege si la moments.Asta pana vine vara si transformam parcarea in terasa cu cola, seminte si eventual cate ceva de mancare...Cat despre joi, scuze, eram cu treaba de servici prin Maramures...au aia combustibil de o claitate superioara...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...