floooms Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Sal, Am o intrebare simpla pentru cunoscatori. Cum se demonteaza farurile la Tico? Vreau sa schimb luminile de pozitie si ma gandesc ca e mai usor sa dau farul in fata si sa chimb becurile, decat sa dau protectia din plastic de la roata jos. Atat cat am vazut, sunt 2 piulite de 6 de demontat. Mai e si altceva de desfacut pentru a iesi farul in fata? multumesc Link to comment
Den Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 (edited) E mult mai usor invers,asa ca desfaci umpic aparatoarea de noroi cat sa-ti incapa mana.Se schimba usor daca nu a intrat mizerie acolo. Ca idee,ca sa desfaci farul tot trebuie sa desfaci aparatoarea (prindere surub)..deci.. Edited April 23, 2012 by Den Link to comment
floooms Posted April 23, 2012 Author Share Posted April 23, 2012 multumesc, asa voi face. eram curios totusi, stii in cate suruburi se tine farul? Link to comment
CatalinC Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 2 sub aripa si 2 sub capota.alea sub capota sunt mai nasoale, am pierdut si piulitele odata am luat altele din partiker sau hornbach, gasesti. pe urma ca sa scoti faru trebuie demontata si motorasu de reglaj,mai nasol e la pus la loc sa intre capu lui in suportu de pe far. Link to comment
Recommended Posts