Miha92 Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 (edited) Salut pentru inceput sper ca nu ofensez pe nimeni cu acest post. Pentru cei care au timp sau care vot sa ma ajute cu un simplu vot le multumesc mult , te poti conecta cu facebook, twitter, yahooM etc Link:http://www.nikonisti.ro/concursuri/se-cauta-fotografia-lunii-martie-2012-3/mihai-niculae-572 Posibil ca la unele persoane sa spuna ca nu sunt autentificate chiar daca sunt logate cu facebook , in acest caz dai la creare cont (trebuie bagate 2 date acolo nu trebuie facut cont ) si trebuie completat judetul si localitatea apoi merge sa votati. Multumesc anticipat ! Edited April 25, 2012 by Miha92 Link to comment
argon Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Ca sa-l ajuti, scrie in primul post. Desi e cam cheating. Link to comment
Miha92 Posted April 25, 2012 Author Share Posted April 25, 2012 Faci asta doar daca vrei si iti place poza . Nu e printre cele mai reusite poze , puteam mai mult dar am urcat poza si nu am reusit sa o mai inlocuiesc,oricum eu sunt destul de multumit. Link to comment
Tommy Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 (edited) Poza submediocra. Mai bine ai invata ceva fotografie decat sa cersesti voturi pe toate siteurile. Dar asta cand te intereseaza sa progresezi cu ceva si nu sa vanezi niste laude nemeritate. Edited April 25, 2012 by Tommy Link to comment
Miha92 Posted April 25, 2012 Author Share Posted April 25, 2012 Multumesc pentru critici. btw:vanezi se scrie cu Î din a Link to comment
Tommy Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Mersi si eu, am corectat(i->a). A gresi o litera la viteza e omeneste, eu nu ti-am zis ca nu stii sa pui corect semnele de punctuatie sau ca faci dezacorduri, eu ti-am zis ca ai pus o poza la care ai gresit expunerea, balansul de alb, compozitia, focusul, dar si asta e nimic pe linga faptul ca vrei sa castigi trisand. Link to comment
big2shae Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Sunt de acord cu colegii Tommy şi augustinionut (!) , dar haideţi să-l ajutăm c-un vot, şi-aşa toată lumea trişează, într-un fel sau altul... Eu votez dacă unul din fotografii pe care-i cunoaştem pe aici apreciază ceva la poza ta (eu fiind un necunoscător)! Link to comment
NFS Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Sa votam de cate doua ori, s-ajunga la toti! Link to comment
augustinionut Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 (edited) Sunt de acord cu colegii Tommy şi augustinionut (!) , Sorry, io radeam de cat se agita tommy. Nici nu am vazut poza. Edited April 26, 2012 by augustinionut Link to comment
Pepinno Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Bre Tomita...esti...deranjant de sincer Link to comment
guru Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Eu votez dacă unul din fotografii pe care-i cunoaştem pe aici apreciază ceva la poza ta (eu fiind un necunoscător)! Pai ce sa apreciem, un colt de laptop, o bara metalica in plus intr-un cadru care se vrea portret, caz in care formatul landscape nu e o alegere prea fericita. Si nu mai repet ce spunea Tommy mai sus. Link to comment
papie Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Nu am votat pentru ca nu imi place. Cum spuneau si colegii poza este gresita total (parerea mea de amator... si da am scris poza nu fotografie). Nu cred ca un ISO de 3200 se preteaza pt. o fotografie de concurs decat daca esti total constrans de imprejurari, ceea ce nu este cazul..., mai bine foloseai blitz-ul. Balansul de alb se vede de la o posta ca bate campii, timpul foarte lung a inregistrat miscarea - poza fiind usor blurata, subiectul imi da impresia ca sta sa cada peste laptop sau ce are acolo, are bara (sau ce este aia) "in cap", nu imi transmite absolut nimic! Este surprinsa? Este bucuroasa? Este speriata? Poza de portret cred ca este una dintre cele mai complicate compozitii, mai usor "tragi" un macro la o floare cu o gargarita pe ea si rupi gura targului Link to comment
Recommended Posts