Immortal Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 (edited) Haidati baieti, mai hibernam mult? Eu imi iau mandrutza si-am bea un suc/bere diseara, pe la un 18 - 19.00, la vreo terasa de prin centru. Se mai ofera cineva, eventual si vreunu din proaspetii tatici? PS: Filipica, vii, nu? Edited May 4, 2012 by Immortal Link to comment
MCojo Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 ... pe la un 18 - 19.00,... Se mai ofera cineva, eventual si vreunu din proaspetii tatici? Pe la ora aia plec la capitala... Distractie placuta! Link to comment
paul_marines Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Eu deja sunt in cabitala si nu ma bligdizezk...ma simt ca la munte, doar ca va trece vara pana sa ajung la intalniri asa cum obisnuiam odinioara. Deh ce buna ar fi o bere nefiltrata... See ja Link to comment
ileana Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 @Safari...de ce nu ai venit cu noi aseara la o bere rece la o terasa? Link to comment
MCojo Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 La alta kapitala se referea el Ileana... nu vezi ca accent are?! Link to comment
yannlepantrec Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Diseara iese cineva. Eu ajung in oras si sunt disponibil. Alegeti voi ora si locul. Link to comment
paul_marines Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Unde zici ca a venit vara? Am vazut la PROTv Intl' ca Busu oferea cu zgarcenie cateva grade peste limita de rulaj cu anvelope de iarna si voi va invitati la tricou imblanit? Link to comment
MCojo Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Eh Paule daca tu nu poti sa nu poata nici altii... Degeaba tragi cu tunurile in raza norilor de Romanica ca nu ti-a iesit... ) ... a fost un soare dupa-amiaza... Facuram intalnirea... cu Alex in City, iar cu Adi in Auchan... Link to comment
yannlepantrec Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Si eu cu Adi si Alina in Maritimo. Asa ca DWCC Constanta au cutreierat mall-urile. Link to comment
yannlepantrec Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Sambata asta iese cineva? ca ajung o raita prin oras. Link to comment
Recommended Posts