ileana Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Berilă, Pişta si Kremvurşt ne invita sa participam la lansarea noilor oferte turistice de vara: Oraşul de Floci, Constantinopole, Alexandria, Sinai si Ruad. Ca sa nu pierdem randul la coada, propun sa ne intalnim la ora 17.30 jos la Polivalenta si sa plecam frumos incolonati catre Romexpo. Dupe cosmica lansarea templierilor, ne putem lansa la fel de frumos incolonati spre primitorul Moments. Eu nu vreau sa pierd evenimentul, asa ca voi fi prezenta. Link to comment
Mircea Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Eu nu vin la Polivalenta, fac insa pe dracu in 4 sa fiu prezent direct la Romexpo. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Ăl de zice că vine, poate o dă la-ntors. Atâta zic! Link to comment
big2shae Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Eu pe la 8 juma` termin treaba, deci va sun sa-mi comunicati coordonatele Link to comment
Ami Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 Daca stati un picut peste vineri, poate va prind si eu cat sa il pup pe scriitor, (daca se betiveste cu noi la un ceai...). Si dintre martorii cosmicei lansari, cine ia o carte si pentru subsemnata muncitoare pe ogorul radio pana la miezul noptii? Cu autograf, de buna seama... Link to comment
Leutzu Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 (edited) Are cineva 2 locuri in masina pentru mine si Leutza? Sa stiu daca venim in parcare sau ne vedem direct acolo... Edited May 30, 2012 by Leutzu Link to comment
guru Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Uau! Nene Voicule, se nimereste bine delegatia mea la Bucuresti! Link to comment
alx Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Bre Obi, cineJi ala din poza??? Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk 2 Link to comment
xenna Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Ca sa nu pierdem randul la coada, propun sa ne intalnim la ora 17.30 jos la Polivalenta si sa plecam frumos incolonati catre Romexpo. Eu nu vreau sa pierd evenimentul, asa ca voi fi prezenta. Doamna, daca nu vrei sa pierzi evenimentul ar fi bine sa pleci mai devreme de 17.30 de la Polivalenta, ca traficul in Bucuresti e un pic mai aglomerat decat in Curcani la noi )"> Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 So: 1. Nenea Guru, asta "Da!" surpriză! 2. Alx - jo sui, bre! Vezi ce fain sunt? 3. Xenna are dreptate. 4. V-aştept cu mult, mult drag, care este! Link to comment
Mircea Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Obi, poate da sfantul dracu' sa nu faci cronica lansarii ! 50% warn iti dau Link to comment
RaZoR-07 Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Bre GURU... poate nu-mi iei si mie o carte cu otograf si niste stichere DWCC... ca-ti pun interdictie pe Craiova. Rog cetitorii acestui mesaj sa-l traga de maneca (deh, daca e indisponibil pe mobil, comunicam ca indienii prin semnale cu fum pe forum). SINCERE FELICITARI, OBI ! Abia astept sa o citesc. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 (edited) Xenna, Xennu, Sharpe, Mircea, NFS, Leutz, Leutza, Sebian, Pixel, Alx şi ultimul, dar nu cel din urmă, Guru vă mulţumesc din suflet şi vă pup maxim! Să ne revedem sănătoşi şi mai voioşi când o mai fi să fie. Pupături maxime şi pentru cei care n-au putut s-ajungă, dar şi-ar fi dorit, amintind aci de Ami, Ileana, Draco şi Razor! Sunt norocos şi fericit că vă am Prieteni. Edited June 1, 2012 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
alx Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Si noi ashishderea ne simtim onorati a te avea preten pe subsemnatul Dvs! Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk 2 Link to comment
KumKum Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Hai la mai multe tatuzu...O ecranizare pe cand? Link to comment
sebian Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Cica nu vrea sa ii faca concurenta lui Sergiu Nicolaescu Link to comment
Ami Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Sa ne traiesti, maitre, sa avem cat mai multe motive de bucurie ! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Mulţam fain, dragilor! Aştept să se deştepte un regizor de soi. Link to comment
Recommended Posts