raven84 Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Salutare, am o problema de ordin tehnic pentru care nu am gasit inca o solutie. Urmeaza (probabil) sa ajung in service dar pana atunci am nevoie de o parere. Cum scrie si in titlu, roata stanga fata sta inclinata pe verticala cu partea de jos spre exterior (ceva in genul " \\ " cum te uiti din fata). Unghiul nu e mare dar e vizibil cu ochiul liber. Ce poate fi si la ce reparatii ma pot astepta? Mentionez si ca (cel mai probabil) din pricina asta masina trage dreapta puternic iar la viraje trebuie ceva mai mult muschi ca sa intorc volanul. Link to comment
korydon Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Cap bara , cred. Te-ai uitat sub masina ? Link to comment
tomis Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Mai de graba bascula - bucsa dusa, se cam schimba cu totul. Preliminar, baga cricul si clatina roata (o mana sus, una jos). In mod normal trebuie sa fie beton. Link to comment
cristiangabi Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Daca nu are joc (nu trancane) e posibil sa nu fie reglat unghiul corect. Se face geometria rotilor daca nu ai facut-o niciodata. Aprox. 100Lei Link to comment
tomis Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 La "geometrie" se face numai unghiul de convergenta. Unghiul de cadere nu se poate regla. Link to comment
augustinionut Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 E mai lasata masina pe partea aia? Vezi arcul... sau telescopul, sa nu fie indoit. Link to comment
augustinionut Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 (edited) a venit vremea sa postez aici. Roata stanga fata uzata pe interior, trage stanga la accelerare, instabil pe zapada. Maine il servesc. EDIT: rog sa se mute aici http://www.gmclub.ro/forum/index.php/topic/38625-roata-stanga-fata-stramba/ Edited December 5, 2012 by augustinionut Link to comment
augustinionut Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Nu merge editul: stramba si aia din dreapta, deci uzat si cauciucul ala. Link to comment
Recommended Posts