geo Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Am un Matiz din 2005 și a început să apară rugina, pe la uși, roți, pe unde a mai fost lovită, zâriată, etc. Am zis să o duc la un service ... Ce îmi recomandați !? Link to comment
Doru_Neo Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Poti sa dai cu o solutie care se numeste Miparox. Eu o folosesc cu succes la metale. Este necesara o vopsire a zonelor respective. Link to comment
geo Posted June 16, 2012 Author Share Posted June 16, 2012 hmm, vopsire, cineva mi-a zis să-i dau cu puțină vaselină, alcineva mi-a zis să o duc la service. Am fost și m-am interesat la service și pentru fiecare bucată mi-a zis că mă costă aprox. 500 ron, spunea el prelucrate ca în uzină. Trebuie să-i fac ceva pentru că nu am avut probleme cu ea pană acum. I-am schimbat ambreiajul anul trecut, în rest cauciucuri și mă rog mărunțișuri... Link to comment
VAXXi Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Avem un topic lung si vechi intitulat Reparatii caroserie, scos rugina. Poti sa-l citesti si sa intrebi acolo, daca nu gasesti idei suficiente (desi cred ca gasesti). Pune mana si invata cum functioneaza , citeste regulamentul si pune-ti un avatar cu tema auto. Multumesc. Link to comment
Recommended Posts