big2shae Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Nimeni nu zice nimic? Ajungem la puţin trecut de nouă ceasul, cu chef de pizza de-aia bună în parcare. Cine e cu mine? Link to comment
NFS Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Eu ma voi gandi la voi, telepatic, de la distanta. Link to comment
big2shae Posted July 13, 2012 Author Share Posted July 13, 2012 La noi sau la pizza? Ne-am adunat câţiva care mai de care mai mecanicosi, mai obosiţi de munci şi/sau bere. O las pe Ami, dac-o avea chef, să aştearnă câteva rânduri. În continuare vreau să-mi exprim îngrijorarea pentru colegul laurenţiu care n-a dat niciun semn de joia trecută (vezi topicul) şi e posibil să fi fost răpit. Link to comment
laurentziu83 Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Nu m-a rapit nimeni, stati linistiti, doar ca am avut ceva treburi joia trecuta si n-am putut ajunge. Cat despre "domnisoarele" de pe Mihai Bravu (alea nici in urechi nu mai sunt domnisoare), nu sunt alea interesate de biciclisti. Link to comment
Recommended Posts