Jump to content

Intalnire Internationala 2013 - Ungaria

VAXXi

Recommended Posts

Dupa cum zice si colegul de forum maghiar aici, clubul Daewoo si Chevrolet Ungaria organizeaza in 2013 o intalnire internationala.

Au fost contactate cluburile DWCC Cehia, Slovacia, Bulgaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Turcia si Polonia. Nu avem inca o data fixa, se stie doar ca va fi in vara 2013. Locul de intalnire este foarte probabil sa fie lacul Balaton - sunt multe pensiuni, hoteluri, campinguri, restaurante pentru toate gusturile. De asemenea, tinand cont de drumul lung, probabil multi dintre participanti vor dori sa cupleze si cateva zile de concediu pentru a profita.

Asadar, primul pas este sa vedem cine este tentat sa participe la aceasta intalnire, care se anunta foarte interesanta. Tinand cont de dificultatea organizarii, nu cred ca se va strange avans/face lista/etc - cazarea in principiu se va face pe cont propriu, daca nu apar alte schimbari.

Nu, dar ma gandesc ca, din moment ce este un eveniment organizat de fanclub-urile DW/Chevy, s-o vrea sa participe oameni cu astfel de masini.

Bine, daca ne cazam fiecare pe cont propriu, atunci nu vad o problema.

Io` nu m-as duce la o treaba din asta internationala a clubului Pejo sa ma picuri cu ceara, cred ca ma primesc aia sa casc gura, nu-i vorba... dar ce naiba sa fac acolo?! :) )

Acuma...na, fiecare cu fetisul lui. Pentru cine intreaba, nu am nicio problema, insa nu pricep motivele...personal, nu sunt genul care sa scoata Passatul din ograda ca sa se plimbe cu 5 la ora printre "amarastenii" cu Lada Samara. Si am credinta ca nici pe forumul asta nu se gasesc persoane din astea.

Edited by Englishman

Eu am o singura masina, nu imi permit una de folosit si una de club. Dar particip cum pot eu mai bine la comunitatea asta. Si nu cred ca pot fi acuzata de aroganta auto cu un peugeot 207. Daca te uiti pe sosele, e la fel de populara precum era matizul cand se fabrica... Sa inteleg ca am nevoie de dispensa ca sa pot participa la intalniri?

Edited by Ami
  • 4 weeks later...

Hello!

We will visit some possible places for the meeting in october. ;)

Maybe you (who is interested in) can think about some programmes you would like to do. We have many ideas but time (2 day) is not enough for all of them. :P

see you

ps: we have a topic also http://forum.chevyklub.hu/index.php?topic=1819.0

Edited by hunchevyklub

I would be interested taking part of this meeting :)

Englishman, de ce sa nu fie de interes aici? GM club nu despre Chevy si Woo ar trebui sa fie? Ca exista si alte marci auto, asta e alta mancare de peste. Evident ca frumos ar fi sa fie prezente doar marcile dedicate intalnirii, dar nu vad o problema in a participa si alti colegi, cu noile lor masini, mai ales ca toti au avut in trecut GM-uri.

Ce sa faci? Sa socializezi, sa cunosti oameni noi, sa vezi ce au mai facut si altii pe la masinile lor... un gratar, o bericica, o liniuta... :D

Ákos, some of our forum members are concerned about not being welcome/not having stuff to do, since they don't have Daewoo/Chevrolet cars anymore.

Can you please tell them if they're welcome to the meeting even if they don't have a GM car now ? :)

Ákos, some of our forum members are concerned about not being welcome/not having stuff to do, since they don't have Daewoo/Chevrolet cars anymore.

Can you please tell them if they're welcome to the meeting even if they don't have a GM car now ? :)

Okay, I ask our boss again about that ;) First of all we wanted to make an only woo-chevy meeting. But as I know you in Romania like parties and it don't matter which cars participate in :)

EDIT:

:( Sorry but ...only daewoo-chevy cars must participate in this International Meeting :(

Sunt multe de zis, in principiu sunt de acord cu Viktor, dar nu vreau sa starnesc o polemica asa ca mai bine ma abtin.

Totusi pun o intrebare simpla la care as dori sa mi se raspunda fara alte suparari si chestii de genul.

De ce ar dori cineva care nu mai detine daewoo/chevrolet sa participe la o intalnire internationala daewoo/chevrolet? :)

Si dau si motivul meu pentru care as participa (putin probabil de altfel)

Pentru a admira alte exemplare si a cunoaste/socializa cu alti posesori despre pasiunea comuna. Discutiile probabil ar fi mai mult tehnice (imbunatatiri, probleme, idei...etc).

PS @vaxxi scoate espero de la naftalina si hai :D .

Edited by Dj_Dark

@Ákos: too bad about that :( although I disagree, it's your meeting and your decision. For example, even if I don't have a Daewoo now, I still look fondly at other Espero cars :)

@Dj_Dark: la drum de 1000 km dus intors cu Espero in starea actuala nu ma bag :)