Jump to content

Cielo Executive 2004 Nu Se Tureaza

Recommended Posts

Va salut. Am un cielo executive 16v din 2004 , 103000 km , care, dintr-o data nu se mai tureaza, mai exact cand ajunge la 1400-1500rpm da rateuri pe admisie. Problema a aparut dupa 50m la iesirea dintr-un peco unde am alimentat. Ferm convins ca e din cauza la benzina , am ajuns acasa si am scos aproape toata benzina di rezervor am pus alta , am schimbat bujii, am verificat pompa de benzina , filtru, tubulatura de alimentare(tur si retur) filtru de aer, fise bujii,contacte la conectorii electrici, furtune de vacum, etc. Defectul se manifesta si in gol si in sarcina , iar atunci cand se inneaca si da rateu se aprinde si martorul din bord,iar daca las pedala de acceleratie dupa cateva secunde se stinge martorul. Are cineva vreo idee ?

Va salut. Am rezolvat problema dupa exact o saptamana de la aparitia ei si dupa o multime de verificari. Era de vina senzorul de turatie (daca asa-i spune ) cel care citeste rotatia arborelui cotit, se afla in dreapta motorului pe partea cu distributia . Acesta l-am desfacut , l-am sters cu o carpa si am verificat conectorul electric. dupa montare totul este ok, l-am turat pana pe la 5000 rpm si nici un rateu iar martorul de la bord sta stins. Multumesc pe aceasta cale celor care au incercat sa-mi dea sfaturi, va doresc sanatate si numai bine.