miborion Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 (edited) Buna, Am o intrebare despre o mufa iso pentru un casetofon. Am achizitionat un casetofon auto http://www.norauto.r...&data=radio.xml pentru masina mamei, un Matiz, careia nu ii mai merge. Avand in vedere ca deja avea unul instalat, un Sony, m-am gandit ca mufa ISO deja ar trebui sa aibe. Insa cand am verificat noul castetofon, am vazut ca are doar intrarea pentru mufa ISO si nu are si intrarea pentru mufa de antena. Exista in intrarea separata in mufa iso si pentru antena?! ca atunci cand eu mi-am pus pe Matizul meu casetofonul, in afara de mufa Iso, aveam si intrare separata de antena, semana cu un fel de Jack BNC, insa la asta nu vad decat acea intrare ISO (fiind vorba si de un casetofon No-Name, foarte ieftin). Intreabarea mea este sunt mai multe tipuri de mufe ISO? desi numele ar sugera o standardizare... Trebuie sa iau o altfel de mufa ISO cu tot cu intrare de antena?! Daca da, de unde? Mutlumesc anticipat, Edited August 12, 2012 by miborion Link to comment
VAXXi Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Te rog citeste (si posteaza in topicul respectiv, daca nu gasesti) Audio pe Matiz. Link to comment
Recommended Posts